Хроніка 49/2013

СУКНЯ — ВДОМА, А ГРОШІ — НА ЧУЖОМУ РАХУНКУ
27 листопада до право­охоронців звернулася мешканка села Ярунь і повідомила про те, що 17 листопада вона користувалась послугами Інтернету на сайті «Сландо», де виставила на продаж свою весільну сукню. А наступного дня їй зателефонував чоловік, котрий назвався Юрієм Сергійовичем, і сказав, що він має свій весільний салон і може придбати її сукню. 18 листопада мешканка Яруня набрала комбінацію, яку їй продиктував «Юрій Сергійович», після чого жінка виявила, що з її банківської картки було перераховано кошти в сумі 3874 грн.
ОБ’ЄКТ УВАГИ — МОБІЛКИ
27 листопада у мешканки міста, котра їхала потягом сполученням «Київ-Ужгород», викрали мобільний телефон марки «Престіжіо» вартістю 1500 гривень.
28 листопада до міліціянтів звернувся житель міста і повідомив про те, що о 19 годині, коли він їхав у маршрутному автобусі №4, хтось із кишені його куртки викрав мобільний телефон марки «Соні СТ 21 І» вартістю 1500 гривень.
30 листопада, вночі, у звягельчанина, котрий перебував у нічному барі «От заката до рассвета», викрали мобільний телефон марки «Нокіа люмія 520» вартістю 2000 гривень.
ПОГОВОРИВ НА 1100 ГРИВЕНЬ
30 листопада 23-річний мешканець міста поговорив по телефону з невідомим чоловіком, а потім виявив, що «виговорив» аж 1100 гривень. Одне слово, кошти «перебігли» на чужий рахунок.
ВИДУРИЛИ 500 ГРИВЕНЬ ПО ТЕЛЕФОНУ
2 грудня до міліції із письмовою заявою звернулася 38-річна мешканка міста, повідомляючи про те, що 29 листопада невідома особа шахрайським шляхом заволоділа її грошами. У ході перевірки встановлено, що цього дня, близько 9 години, невстановлена особа зателефонувала потерпілій і запропонувала повернути загублені документи за винагороду (500 гривень). Жінка гроші перерахувала, а ось документів не отримала.
За даним фактом проводиться перевірка.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ