Призначений новий очільник звягельської міліції

Призначений новий очільник звягельської міліції

Наказом міністра внутрішніх справ України від 2 грудня 2013 року №1081 по особовому складу, начальником Новоград-Волинського міського відділу УМВС України в Житомирській області призначено підполковника міліції Рябошапку Сергія Олександровича, який до цього обіймав посаду начальника Корольовського районного відділу міліції міста Житомира.
Сергій Рябошапка народився 28 квітня 1979 року в смт.Лугини Житомирської області. Одразу після отримання атестату про загальну середню освіту у 1996 році був зарахований до числа курсантів Львівського інституту внутрішніх справ. По закінченню вищого навчального закладу з гарними рекомендаціями та неабияким освітнім багажем був призначений на посаду слідчого Корольовського відділу УМВС України в Житомирській області.
У 2000 році Сергій Рябошапка займає посаду слідчого (слідчого відділення розслідувань тяжких злочинів по лінії карного розшуку) Житомирського міського відділу міліції. 2003 рік — старший слідчий відділення розслідування злочинів у сфері економіки Житомирського міського відділу міліції. Після чого Сергію Рябошапку було запропоновано очолити даний відділ, де він пропрацював керівником майже два роки. З 2005 року по 2007 рік обіймає посаду начальника відділення дізнання міськвідділу. Підтвердженням гарних результатів роботи стала запропонована керівництвом посада заступника начальника Корольовського районного відділу міліції — начальника слідчого відділу. Та вже за три роки сумлінного виконання своїх обов’язків, плідної праці, розуміння населення та неабиякого авторитету серед колег у 2010 році був призначений начальником Корольовського районного відділу міліції УМВС України в Житомирській області.
2 грудня 2013 року у залі засідань Новоград-Волинського міського відділу міліції відбулася нарада за участю заступника начальника УМВС України в Житомирській області Миколи Будзинського, який представив особовому складу нового керівника міськвідділу Сергія Рябошапка. Микола Будзинський відзначив його як досвідченого професіонала та побажав успіхів. Він подякував за добру роботу та створений надійний колектив однодумців колишньому начальнику Новоград-Волинського міськвідділу міліції Андрію Павліченку.
У свою чергу новопризначений керівник подякував за хороший прийом та пообіцяв виконати поставлені перед ним завдання.
І.ВОВЧЕНКО, помічник начальника міліції, старший лейтенант