15 важкоатлетів стали шашкістами

15 важкоатлетів стали шашкістами

Щоправда, всього лише на час проведення відкритої першості міської ДЮСШ із російських шашок, — розповідає тренер-викладач відділення важкої атлетики Валерій ПОСТІЖЕНКО. Змагання провели 30 листопада у Палаці культури.


Загалом участь у турнірі взяли 48 любителів шашок. Оскільки першість була відкритою, то, крім 15 важкоатлетів, долучилися до змагань також два представники секції настільного тенісу і три боксери.
У віковій категорії 2000-2003 років народження перше місце здобув Віталій Романюк. Друге — Ярослав Гопанчук, третє — Дмитро Слюсарчук.
Серед спортсменів 2004 року народження і молодших перемогу святкував Єгор Слюсарчук. Друге місце — у Дмитра Чуловецького, третє — у Валентина Мельника.
Всі переможці і призери — вихованці відділення шашок. Водночас цікаво, що у змаганнях не взяли участь шахісти, хоча цей вид спорту, за духом і суттю, здається найбільш спорідненим до шашок.
«У Новограді-Волинському є гарні традиції шашкового спорту. Тож проведення подібних змагань планується і в подальшому», — повідомляють у спортивній школі.
Олег БРЮХАНОВ