Доброта виховується добротою

Доброта виховується добротою

3 грудня в територіальному центрі міста Новограда-Волинського відбувся захід, присвячений Міжнародному дню інвалідів. У приміщенні терцентру зібралися підопічні з обмеженими фізичними можливостями та запрошені гості. Дітям було вручено солодкі подарунки, а нашим спонсорам — подяки.
У святково прикрашеному актовому залі панував гарний настрій. Для наших підопічних у цей день був презентований музичний центр — подарунок приватного підприємця Юрія Васильовича Корнійчука. Прийшли привітати присутніх заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Олена Анатоліївна Пономаренко та представник Благодійного фонду Литвина «Майбутнє Полісся». Від управління праці та соціального захисту населення представникам організації УТОС були вручені магнітоли.
Із концертною програмою виступив ансамбль терцентру «Осінь» (керівник Р.І.Романчук) та гості-освітяни з Палацу шкільної молоді.
У виконанні дуету в складі Зоряни Семенчук та Мирослави Антонової звучали українські пісні. Дует бандуристів Валентини Мартинюк та Галини Тюфанової подарував слухачам неперевершений виступ.
А якими гучними оплесками зустрічали всі присутні вітання нашого директора Ярослава Володимировича Циби та голови Асоціації інвалідів Тетяни Валентинівни Сидорчук!
На завершення святкового вечора із цікавою та змістовною програмою виступив фольклорний гурт «Мальва» Палацу шкільної молоді (керівник Г.О.Кучинська).
Від адміністрації тери­торіального центру висловлюємо щиру подяку директору Палацу шкільної молоді Ользі Харитонівні Добровольній, приватному підприємцю Юрію Васильовичу Корнійчуку, Благодійному фонду Литвина «Майбутнє Полісся».
Хай сонечко для вас завжди сміється!
Хай в оселях ваших добро ведеться!
Хай в житті вам радість буде!
І звучать в серцях пісні!
Дай вам Боже многих, добрих, славних літ!

Р.РОМАНЧУК, культорганізатор терцентру м.Новоград-Волинський