Очільник Звягельської міліції побував у Городниці

16 грудня у приміщенні Городницького відділення міліції місцеві мешканці мали змогу поспілкуватися з новопризначеним начальником Новоград-Волинської міліції Сергієм Рябошапкою.
На прийом до начальника міліції завітали місцеві жителі з найрізноманітнішими питаннями як особистими, так і безпосередньо пов’язаними із роботою правоохоронців. Кожен із них отримав вичерпну відповідь. Усі звернення начальник міськвідділу взяв на особистий контроль.
Також, маючи нагоду, начальник Новоград-Волинської міліції зустрівся із головою сільської ради. Керівник органу місцевого самоврядування в першу чергу подякував за плідну та активну співпрацю. Розповів про соціальний розвиток, благоустрій населеного пункту, культурне та духовне життя місцевих мешканців.
— Я побачив, чим живе найвіддаленіший куточок нашого району. Ознайомився з проблемами, успіхами й досягненнями. Хочу зазначити, що селище Городниця — це населений пункт, де одразу видно, що сільська рада разом із міліцією активно працює. Звичайно, й тут не без проблем. Але населення завжди може знайти підтримку як у відділенні міліції Городниці, так і у відділі міліції міста, — зауважив Сергій РЯБОШАПКА.
Крім зустрічі з громадянами, керівник міського відділу МВ провів перевірку стану оперативно-службової діяльності правоохоронців, стилю і методів керівництва Городницьким відділенням міліції, їх ефективність.
Під час робочої наради начальник Городницького відділення міліції Василь Опанасюк доповів про виконану роботу, про подальші перспективи, а також отримав конкретні розпорядження щодо поліпшення оперативно-службової діяльності від керівника Новоград-Волинського МВ УМВС в Житомирській області Сергія Рябошапки.
— Такі зустрічі із населенням є дуже корисними та інформативними. Вони допомагають поглиблено вивчити проблеми кожної людини, а також надати реальну допомогу у їх вирішенні, — зазначив Сергій Рябошапка після проведеного прийому і запевнив, що практика таких зустрічей обов’язково продовжиться.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області