За кожне життя — разом

За кожне життя — разом

Благодійний фонд «Нехай твоє серце б’ється» відзначив 5-річчя діяльності. З цього приводу у Молодіжному центрі відбувся «круглий стіл», на який запросили співробітників, партнерів та спонсорів фонду.
Співпрацює організація із людьми, котрі опинилися у скрутних життєвих обставинах. «Усе, чого ми досягли, — це завдяки співпраці із нашими партнерами, — наголосила керівник Наталя Нагорна. — Нині ми є не лише Віл-сервісною організацією, але й організацією, яка на теренах області займається гендерними питаннями, розвитком жіночого лідерства, профілактикою туберкульозу та інших небезпечних хвороб та негативних соціальних явищ».
Волонтери фонду проводять тренінги для людей із ВІЛ/СНІД, інформують молодь про небезпечні статеві інфекції, розповсюджують контрацептиви, надають психологічну підтримку хворим, проводять швидкі тестування на інфекції, організовують фотовиставки та акції. Лише за 2013-й рік послугами фонду скористалися 156 ВІЛ-позитивних людей, 51 дитина, котра народилася у таких сім’ях, а також — понад тисяча людей із груп ризику. На вирішення соціальних питань фондом було витрачено понад 350 тисяч гривень.
Юлія КЛИМЧУК
фото Юрія ДРОБОТА