Замість розрахунку — пошкодив авто

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся таксист і повідомив, що о четвертій ранку пасажир понівечив його автівку.
За вказаною аресою негайно виїхала слідчо-оперативна группа міськвідділу. Правоохоронцям таксист розповів, що до його авто підійшов нетверезий парубок і, назвавши адресу, попросив відвезти його додому. Спочатку той ніби поводився спокійно. Проте, діставшись на місце, чоловік раптом заявив, що розраховуватися не буде. Натомість вийшов із машини й, висловлюючись нецензурною лайкою, дістав ніж та почав різати колеса, зламав два дзеркала заднього виду, а потім, схопивши дерев’яний брусок, ще й розбив лобове скло автомобіля.
Правоохоронці одразу здійснили поквартирний обхід багатоповерхівки, в яку, за словами таксиста, зайшов хуліган. В одній із осель міліціонери таки виявили чоловіка, в якому водій упізнав свого кривдника. Ним виявився, раніше судимий, 28-річний житель райцентру. І вже за кілька хвилин горе-пасажир давав покази у міськвідділі міліції. Хоча, толком він так і не зміг пояснити свою поведінку.
За чинним кримінальним законодавством, подібні дії караються штрафом від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або ж обмеженням волі на строк до 5 років.
Інна ВОВЧЕНКО, старший лейтенант міліції