Хроніка 7/2014

ЗАГИНУЛА ДИТИНА
7 лютого, близько 15 години, на автодорозі «Київ-Чоп» 219+250 м (с.Перемога), 34-річний житель м.Київ, керуючи автомобілем «Мітцубісі Оутлендер» у напрямку Києва, скоїв наїзд на пішохода на нерегульованому пішохідному переході — неповнолітнього місцевого жителя, учня 1-го класу Слободо-Романівської ЗОШ.
Потерпілий у ДТП був доставлений до реанімаційного відділення Новоград-ВолинськогоТМО, однак від отриманих важких травм дитина померла.
БЕЗБОЖНИКУ НЕМАЄ РІЗНИЦІ, ДЕ КРАСТИ
7 лютого, у вечірній час, невідома особа через незачинені двері проникла на територію Залу Царства Свідків Ієгови, що розташований по вулиці Шевченка, звідки викрала велосипед марки «Геркулес» гірського типу, темно-малинового кольору, вартістю 1500 гривень.
СІМ’Я ОТРУЇЛАСЯ НЕВІДОМО ЧИМ…
На минулому тижні до лікарні потрапили мешканці вулиці Тимошенка (дідусь, бабуся і внучка), котрі, як вважалося із самого спочатку, отруїлися чадним газом.
Проте, обстеживши потерпілих, лікарі дійшли до висновка, що дані пацієнти могли отруїтися від якоїсь хімічної речовини. Якої саме — наразі намагаються встановити медики.
Разом із тим у квартирі потерпілих був проведений огляд газових і пічних приладів. Будь-яких відхилень знайдено не було.
На сьогодні дідусь і внучка вже виписані з лікарні, а ось бабуся досі перебуває на лікуванні.
Підготував Микола МАРУСЯК