Офіційно

ВІДНОВЛЮЄ РОБОТУ НАФТОБАЗА
Наприкінці минулого року, після тривалого простою, відновила свою роботу підприємство з реалізації нафтопродуктів, колишня нафтобаза. Про відродження свідчить створення 107 робочих місць з наступним їх збільшенням. Зберігся профіль діяльності — прийом та подальша відправка споживачам світлих нафтопродуктів через свої термінали.
ПОСТАВЛЕНО КРАПКУ У СПРАВІ ЗА ПОЗОВОМ
Наприкінці січня на ім’я міського голови надійшла Ухвала Вищого адміністративного Суду України. Цим рішенням поставлено крапку у справі за позовом громадянки Сорокіної Світлани Федорівни до виконавчого комітету міської ради. Отож, підтверджено правомірність рішення виконкому щодо встановлення тарифу на послуги з утримання будинків та прибудинкової території для ОСББ «Мікрорайон «Зелені». Ухвала Вищого адміністративного Суду України набрала законної сили.
Нагадуємо, що рішенням виконавчого комітету №191 від 12 червня 2012 року, яке оскаржувалося в судах, були встановлені тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не лише ОСББ «Мікрорайон «Зелені», а й для інших об’єднань співвласників багатоквартирних будинків — «Наш Дім», міської асоціації «Вікторія», «Містечко «Морське», «Перспектива», «ЖБК-1».
РОБОТА НАД ЕНЦИКЛОПЕДИЧНИМ СЛОВНИКОМ
Як вже повідомлялося, триває робота над створенням звягельського енциклопедичного довідника. За певними напрямками діяльності узагальнюють матеріали про цих особистостей 17 учасників редакційної групи видання. Наразі знайдено чимало імен наших знаменитих земляків, про які було невідомо або відомо лише вузькому колу людей.
Місцеві ЗМІ розпочали знайомити новоград-волинців із такими особистостями. 6 січня 1995 р. під час бойових дій у Чеченській війні загинув наш земляк — майор Ігор Олександрович Корнієнко. Він народився 15 березня 1964 р. в Новограді-Волинському. Що ми знаємо про нього? У 1985 році закінчив Бакинське вище загальновійськове училище. Згодом командував взводом і ротою в розвідувальному батальйоні, був командиром батальйону.
За мужність і героїзм, виявлені під час виконання спеціального завдання, йому посмертно присвоєно звання Героя Російської Федерації та медаль «Золота Зірка» під №165. Поховали героя у Волгограді. Пошуки його рідних у Новограді поки що не дали результатів. Хочеться вірити, що хтось із наших земляків згадає цю родину, самого Ігоря. Може, він навчався в одній із місцевих шкіл, і хтось згадає свого однокласника. Інформацію можна передати Ліні Наумець, голові редакційної групи енциклопедичного довідника.
Міськвиконком