Залікові очки звягельчан допомогли обласній збірній

Залікові очки звягельчан допомогли обласній збірній

За підсумками юнацького і юніорського чемпіонату області з легкої атлетики, що проходив у Житомирі, до складу збірної Житомирщини потрапили двоє новоград-волинців, котрі разом із колегами по команді стали учасниками чемпіонату України серед спортсменів 1997 року народження і молодших (м.Запоріжжя).
І хоча Борис Ульянов і Юлія Заінчковська на всеукраїнській першості у призери не потрапили, вони здобули залікові очки, що допомогли обласній команді фінішувати на високому п’ятому місці, — розповів «Звягелю» тренер-викладач відділення легкої атлетики ДЮКФП Олександр УНІВЕРСАЛ.
Борис Ульянов у бігу на 400 метрів показав 11-ий результат, а в бігу на дистанції 200 метрів — виконав перший дорослий розряд.
Юлія Заінчковська (2000 р.н.) також у бігу на 400 метрів фінішувала чотирнадцятою. Їй, за свідченням тренера, було складно на рівних суперничати зі спортсменками на 3-4 роки старшими.
Але на рівні області, навіть змагаючись із дорослими, Юлія Заінчковська — серед лідерів. Це вона підтвердила на обласному чемпіонаті, що пройшов через тиждень після чемпіонату України. Юлія на цій же дистанції стала другою, а ще одна представниця Новограда-Волинського — Тетяна Обухова — третьою.
На цих же змаганнях звягельчани виграли естафету 4 по 250 метрів. Склад переможної четвірки: Юлія Заінчковська, Тетяна Обухова, Анастасія Бойко та Анастасія Марчук.
Трішки недотягнула до при­зової трійки Ірина Деняк, фінішувавши четвертою у бігу на дистанції 1000 метрів.
Олег БРЮХАНОВ