Коротко...

«НОВІ ЛАСОЩІ» СПРОБУВАЛИ ПОЗАПЛАНОВО ПЕРЕВІРИТИ
Заступник міського голови Сергій Колотов повідомив департамент промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА про те, що 19 лютого було здійснено спробу пройти на територію промислового підприємства ТОВ «Нові Ласощі», яке розташоване на вул.Герцена. Так, працівники Державної екологічної інспекції в Житомирській області на чолі з інспектором Іванюком Е.А.намагались зайти з метою здійснення позапланової перевірки.
Керівництво заводу не пустило перевіряльників та проінформувало про це виконавчий комітет міської ради. У відповідь інспектор Іванюк Е.А. погрожував директору підприємства повернутись уже із нарядом міліції та відповідними наслідками. У ситуації, що склалась в Україні, подібні позапланові перевірки призводять до збурення трудового колективу та ще більшого загострення напруги у суспільстві.
Тому керівництво міста просить ОДА розібратися в ситуації, що склалася навколо кондитерської фабрики.
У МІСТІ З’ЯВИЛИСЯ ПСЕВДО «СОЦІАЛЬНІ ПРАЦІВНИКИ»
За даними управління праці і соціального захисту населення міської ради, у місті з’явилися псевдо «соціальні працівники». Під’їхавши до будинку у легковій машині, 2-3 жінки або чоловіки заходять до одиноких пенсіонерів, представляються працівниками соціальних служб, дають певні кошти, записують дані паспорта, просять підписати якісь документи. Соціальні служби міста застерігають, що офіційно подібних акцій вони не проводять. Тому стареньким одиноким городянам слід бути обережними. Відкривати двері тільки тим соціальним працівникам, які показують посвідчення. Будьте дуже обережними, коли впускаєте в дім незнайомих вам осіб
Інформація міської ради