Вітання 15/2014

Вітання 15/2014































14 квітня святкує чудовий 25-річний ювілей найдорожча у світі людина, коханий та турботливий наречений — Максим Володимирович КОЗЛОВСЬКИЙ із села Майстрів


День сьогодні гарний і поважна дата. Хочу я тебе, любий, сьогодні привітати. Ти — господар в домі, голова в родині, ти — моя опора у скрутну хвилину. Я тобі бажаю міцного здоров’я, й очі щоб світились щастям та любов’ю. Щоб усі бажання у житті збувались, лище добрі люди всюди зустрічались. Вдома й на роботі був завжди порядок, злагода — в родині, і в сім’ї достаток. Люблю тебе дуже, міцно обіймаю, і від всього серця щиро я бажаю: при здоров’ї й щасті до ста літ прожити, щоб своїх діток й внуків міг ти одружити.


З безмежною любов’ю наречена Руслана



9 квітня вітаємо з Днем народження Юзефу Францівну ЯРЕМЕНКО


Хай постійний успіх, радість і достаток сиплються до Вас, немов вишневий цвіт. Хай життєвий досвід творить з буднів свята, а Господь дарує довгих-довгих літ!


Чоловік, 5 дітей, 11 онуків



12 квітня зустрічає ювілейний День народження кохана дружина, матуся — Оксана Володимирівна ШАВЛОВСЬКА


В цей щасливий день народилась ти! І з цього моменту почала цвісти, цвітом тим своїм радуєш усіх, і вітання щирі ти прийми від усіх! Бажаєм щастя, успіху, любові, щоб не було лихої долі, щоб весело в світі жилося, щоб, що хотілося, те й моглося. З Днем народження!


З повагою та любов’ю твої рідні чоловік, діти, мама



9 апреля свой первый в жизни юбилей — 5 лет — празднует самый лучший в мире ребёнок — Руслан Русланович ШЕВЧУК


Ещё один счастливый год прошёл, тебя он, мальчик, сделал чуточку взрослее. Пусть у тебя всё будет хорошо и станешь ты уверенней, мудрее. Всегда будь счастлив, весел и здоров, наш мальчик, наше солнышко родное, и знай, что наша нежность и любовь, забота, помощь — навсегда с тобою. Пусть все твои несмелые мечты жизнь превратит в победы и свершенья. Удачи тебе, счастья, красоты… Большой любви и дружбы, с Днём рожденья.


С любовью мама, папа



Вітаємо з 10-річчям любу донечку — Анютку КОВШАР


Від щирого серця ми шлемо вітання ласкаве, як сонце, ясне, мов світання. Доля найкраща хай поруч іде, щастя, здоров’я і радість несе!


З любов’ю тато, дідусь і бабуля



10 квітня вітаємо Наталію НАЗАРОВУ з села Сусли


Подарували б сонце — воно високо, подарували б серце — воно глибоко, подарували б вітер — його не здогнати, подаруємо любов, тепло і ласку, щоб було що згадати.


Друзі


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни,ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Івана Степановича ЛЕВКОВСЬКОГО — 15.04.1926 р.н.

Володимира Васильовича КРИКОТУ — 15.04.1939 р.н.

Марію Макарівну ГОЛУБЄВУ — 17.04.1927 р.н.

Юрія Аркадійовича СКИБУ — 15.04.1966 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни