Вітання 18/2014

Вітання 18/2014



























































5 мая — юбилей у прекрасного человека — Игоря Борисовича ТОКОВОГО


Уважаемый наш, спасибо, что Вы есть! Да, Вы достойны уваженья, за ваши планы, достиженья, за Вашу мудрость, благородство, за силу воли и упорство, за Ваш талант и за сердечность, за доброту и человечность. За ум, терпение и такт… Вы — самый лучший. Это факт! Желаем здоровья, успехов, удачи и пусть везёт Вам везде и всегда за добрые Ваши дела. Пусть Бог Вас от бед охраняет, а Матерь Божья на долгий век благословляет.


С большим уважением семьи: Тропак, Талько, Гарбовские



8 травня святкує ювілей Таміла Сергіївна ФІЛОНЧУК


Літа відлітають лелеками в вирій, у далі безкраї — за обрій летять. А тобі, дорогенька, на ниві життєвій сьогодні від роду вже 55. Низький уклін тобі, матусю, здоров’я міцного з роси і води, нехай твої лагідні руки тепло і любов нам дарують завжди.


З любов’ю чоловік, доньки, зять, внуки



3 травня весняний ранок радо привітає з гарним ювілеєм коханого чоловіка, турботливого тата, люблячого дідуся — Анатолія Петровича ТИЧИНУ


Від усього серця Вам бажаєм здоров’я, затишку, тепла! Хай гарний настрій розквітає, щоб в серці молодість жила. Бажаєм вам снаги і сили, шоб був щасливим кожен день, щоб до ста років Ви раділи вітанням люблячих людей!!!


З повагою дружина Антоніна, доньки Ліля, Лора та внук Андрій



7 травня святкує ювілей начальник управління Пенсійного фонду України у Новограді-Волинському та Новоград-Волинському районі — Микола Васильович ПРИЙМАК


На килимі життя розквітла ювілейна дата — приймайте щирих побажань багато: хай Вам завжди посміхається доля, несуть тільки радість з собою роки, хай щастя й здоров’я не зрадять ніколи, хай збудуться мрії, бажання й думки. Снаги трудової — без ліку, пошани й добра — від людей, щасливого й довгого віку бажаємо Вам у цей день!


З повагою колектив управління Пенсійного фонду України у м.Новоград-Волинський та Новоград-Волинському районі



1 травня 50-річчя зустрічає найдорожча у світі людина, дорогий чоловік, турботливий татусь, люблячий дідусь — Анатолій Павлович ГИЧКО


Ми з Днем народження вітаєм: щоб стільки ж раз весна цвіла! Сьогодні щиро побажаєм здоров’я, щастя і тепла! Нехай любов незгасно світить, хай доля радісно співа, для Вас усі найкращі квіти та найласкавіші слова. Спасибі Вам, тату, спасибі, дідусь, за Ваше тепло, за безмежне добро, за руки робочі, за батьківську мудрість, за те, що навчили, за хліб на стобі. Спасибі Вам, тату, уклін до землі.


З любов’ю дружина, син, дочка, зять, онук, свати



6 травня славний 65-річнии ювілей завітає на гостини до найдорожчої у світі людини — люблячого чоловіка, доброго батька, чудового дідуся — Григорія Івановича ХОДАКІВСЬКОГО з с.Наталівка


Життя до Ваших верховин із року в рік життя торує, в день Ваших світлих іменин, від всього серця Вам даруєм. Хай огортають Вас літа теплом таким, що з серця Вашого струмує. Хай доля Вас ощедрує добром, з яким людина в серці радість чує. Живіть, творіть під сонцем осяйним, хай Вашим другом буде кожна днина, і будьте вічно молодим, як в колоску зернина. Хай Ваше серце, лагідне і ніжне, не знає болю, смутку і образ, нехай здоров’я у Вас буде, і негаразди завжди обминають Вас, те бажаєм, що щастям звуть люди, хай усмішка не сходить з лиця. Хай життя Ваше піснею буде, а тій пісні не буде кінця. О Боже, ти живеш над нами, тебе благаємо в цей час, пошли здоров’я нашому таткові і збережи його для нас.


З повагою дружина, діти, онуки



3 травня з 15-літтям вітаємо дорогого синочка, внучка — Юру БАХУРА


Хай буде життя твоє, схоже на казку, хай Бог тобі все, що ти хочешь, дає. Ісус Христос хай тебе береже, а Ангел-охоронець за руку веде.


Мама, папа, братик, бабуся, дідусь



2 травня святкує золотий ювілей найдорожча людина на світі, кохана дружина, люба матуся та бабуся — Валентина Борисівна СМІТЮХА з села Стриєва


Бажаєм здоров’я, добра, довголіття, хай вистачить щастя на ціле століття. Хай скрізь буде лад: на роботі, в сім’ї, і радість на серці, і хліб на столі.


З любов’ю чоловік, діти та онуки



2 мая поздравляем наилучшую жену, мамочку и бабушку — Майю Андреевну СЕБУ из села Новая Романовка


Мамочка наша родная, эти нежные строки — тебе. Самой милой и самой красивой, самой доброй на этой земле. Пусть печали в твой дом не заходят, пусть болезни пройдут стороной. Мы весь мир поместили б в ладони и тебе подарили одной. Но и этого было бы мало, чтоб воздать за твою доброту, мы всю жизнь, наша милая мама, пред тобой в неоплатном долгу. Спасибо, родная, за то, что растила, за то, что взамен ничего не просила, что горе и радость, деля пополам, во всём лучшей доли желала ты нам. Красива, заботлива, нежно-нежна, ты нам ежедневно и вечно нужна!


Муж, дочь, сын, невестка, зять, внуки


 

28 апреля День рождения отпраздновала Лидия Андреевна ВОЗНЮК


Пусть этот день подарит очень много душевных, нежных, сказочных минут! Любви и счастья — самого большого, пусть добрые сюрпризы в праздник ждут! С Днём рождения!


С любовью твои родные, дети и мама


 

ДОРОГІ ЗЕМЛЯКИ! ШАНОВНІ НОВОГРАД-ВОЛИНЦІ!


Від усього серця вітаємо вас із Міжнародним днем солідарності трудящих — 1 Травня! Це свято для всіх, хто своєю повсякденною працею створює завтрашній день та процвітання рідного краю. Це — день трудівника, день солідарності та взаємної підтримки трудящих усього світу у прагненні жити в мирному та демократичному суспільстві. Першотравень завжди був і залишиться світлим і радісним весняним святом, яке несе з собою надію на майбутнє та бажання змінити життя на краще.

Щиро дякуємо усім людям праці за щоденну напружену роботу та відданість обраній справі. Зичимо вам міцного здоров’я, щастя, добробуту, злагоди та благополуччя!


 

8 ТРАВНЯ — МІЖНАРОЖНИЙ ДЕНЬ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ТА ЧЕРВОНОГО ПІВМІСЯЦЯ


Щиросердечно вітаємо зі святом вас, шановні земляки і працівники Червоного Хреста Новоград-Волинщини! 8 травня — це день, коли міжнародна громадськість світу відзначає заснування Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Це одне з найбільш благородних свят нашого часу.

Своїм головним завданням ця структура бачить надання допомоги всім хворим, пораненим, які стали жертвами збройних протистоянь. Також Червоний Хрест допомагає всім постраждалим від стихійних лих та катаклізмів. Тому основними ідеями цього свята можна назвати гуманність і добровільність у наданні допомоги нужденним.

Прийміть сердечну подяку за невтомну працю, чуйні серця й щедрі руки. Міцного Вам здоров’я, щастя, здійснення найкращих мрій і сподівань! Бажаємо Вам все нових і нових успіхів у добродійній праці на ниві милосердя!


 

8-9 ТРАВНЯ — ДНІ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ, ПРИСВЯЧЕНІ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ДРУГОЇ СВІТОВОЇ ВІЙНИ


Дні пам’яті та примирення — 8 травня і 9 травня, присвячені пам’яті жертв Другої Світової війни. Їх відзначають щороку, починаючи з 2005-го. Проголошені Генеральною Асамблеєю ООН в резолюції, приуроченій до 60-ї річниці закінчення Другої світової війни в Європі (Резолюція №A/RES/59/26 від 22 листопада 2004 року). Зазначена резолюція пропонує державам-членам ООН, неурядовим організаціям, приватним особам, крім святкування своїх Днів Перемоги чи Визволення, щороку відзначати один або два дні (8 і 9 травня) як данину пам’яті всіх жертв Другої Світової війни.

Віддаємо належне тій величезній ролі, яку відіграли у розгромі фашизму всі держави антигітлерівської коаліції. Багато десятків мільйонів людей віддали свої життя в ім’я досягнення Перемоги.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув на полях битв і в таборах смерті, в містах і селах. Всі ми в неоплатному боргу перед полеглими у справедливій боротьбі за свободу і гідність людини. Віддаємо данину глибокої поваги ветеранам Другої Світової війни.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

Ф.ВЕСЕЛЬСЬКИЙ, голова районної ради

Р.КИРИЛЮК, перший заступник голови райдержадміністрації


 

Щиро вітаємо з Днем народження ветеранів Великої Вітчизняної війни,ветеранів афганської війни та учасників бойових дій:


Бориса Степановича КОЗЛОВА — 05.05.1926 р.н.

Ніну Петрівну БУДНИК — 06.05.1951 р.н.

Олександру Миколаївну КАРАСЕНКО — 08.05.1924 р.н.

Юрія Євгеновича ПАНФЕЛЮКА — 01.05.1964 р.н.

Юрія Петровича ХОМЕНКА — 02.05.1964 р.н.

Анатолія Григоровича КОВАЛЬЧУКА — 03.05.1963 р.н.

Володимира Івановича ПРОКОПЧУКА — 04.05.1963 р.н.

Юрія Антоновича КУШНІРА — 07.05.1949 р.н.

Ігоря Олександровича БУКОВСЬКОГО — 07.05.1964 р.н.

Миколу Степановича КРАВЧУКА — 08.05.1960 р.н.


В.ЗАГРИВИЙ, міський голова

В.ПАРФЬОНОВ, голова міської організації ветеранів

Ю.ШЕВЧУК, голова Спілки ветеранів афганської війни