Молодик «попрацював» у домі лісника

Днями до правоохоронців звернулась 34-річна місцева жителька і повідомила, що з будинку лісника, розташованого у селі Пилиповичі, невідомий поцупив її мобільний телефон. Помічниця лісогосподарства на декілька хвилин вийшла надвір, а телефон залишила на столі у кімнаті. Повернувшись у будинок, свого засобу для зв’язку вже не знайшла. Чи то сірий вовк пробігав, чи непрошений гість завітав?
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці встановили, що на момент скоєння злочину двері у будиночок були відкритими, що полегшило справу зловмиснику. Проте опанувати техніку новому «власникові» правоохоронці все ж таки завадили. Провівши низку слідчо-оперативних заходів, міліціонерам вдалося вийти на слід злочинця. Вже за декілька годин дільничний стояв на порозі домоволодіння крадія, а той, у свою чергу, з каяттям повертав йому щойно «придбаний» мобільник.
Зловмисником виявився 22-річний молодик, житель сусіднього села. Під час бесіди з правоохоронцями хлопець зізнався, що ніде не може працевлаштуватися, тому і зважився на легкий заробіток. Але за скоєне правопорушення хлопця можуть позбавити волі на строк до трьох років. Нині ж правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших злочинів на території району.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області