Ангеліна від народження має талант — вона співає

Ангеліна від народження має талант — вона співає

\"АнгелінаМати рано залишилася без чоловіка з двома дітками на руках. Старший уже ходив до школи, був серйозний, небагатослівний. А донечка , її радість, сонечко, ще тільки вчилася ходити, допитливо вдивлялася в цей світ і завжди була поруч. Зараз дівчина навчається у 8 класі Варварівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Звати її Котвіцька Ангеліна. Живе разом з мамою і братом.
Але Ангеліна від народження має талант — вона співає. І не просто: її спів хвилює серця слухачів, її голос торкається кожної душі. А коли Ангеліна співає пісні про любов до матері, то мало хто може стримати сльози. Сьогодні юна співачка є щорічним учасником шкільних і районних культурно-масових заходів, бере участь в обласних, районних, всеукраїнських фестивалях та конкурсах «Перлини Звягельщини», «Юні таланти», «Перша нота», «Сонячне коло», «Зорецвіт», а у 2013році Ангеліна стала лауреатом ІІ премії на ХVІІ Всеукраїнському фестивалі-конкурсі дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва «Веселі канікули осені-2013», отримала Диплом лауреата ІІ премії на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Львівська рапсодія-2013», нагороджена Почесною грамотою за І місце у конкурсно-розважальній програмі військово-патріотичної пісні «Червона калина», Грамотою Відділу освіти Новоград-Волинської РДА за перемогу у районному учнівському фестивалі «Творча обдарованість-2013» в номінації «Музичне мистецтво».
Крім того, Ангеліна є активним учасником колективу художньої самодіяльності села Варварівка.
Напередодні Всесвітнього дня захисту дітей хочеться побажати Ангеліні подальших успіхів і творчого злету! Нехай її пісня прославить наш край!
О.ЗАЛІЗНИЦЬКА, вчитель Варварівської зош І-ІІ ст.