«Полісся» сходить з кубкової дистанції

ФІНАЛ КУБКУ ОБЛАСТІ, ЯКИЙ ЦЬОГОРІЧ МАЄ НАЗВУ «КУБОК НЕБЕСНОЇ СОТНІ», ОБІЦЯЮТЬ ПРОВЕСТИ У НОВОГРАДІ
Надзвичайно драматичним для городницького «Полісся» виявився півфінальний двобій у рамках кубку області з житомирським «Легіоном».
7 червня, у першому матчі, що проходив у Городниці, «Полісся» зазнало поразки з рахунком 2:3. Вже на 7-ій хвилині «Легіон» вийшов уперед, скориставшись неузгодженістю у діях захисників суперника. У середині першого тайму «Поліссю» вдалося не тільки зрівняти рахунок, але й зробити його на власну користь. Проте перевага господарів протрималася всього дві хвилини — житомиряни відновили паритет після розіграшу кутового.
У другому таймі «Полісся» доклало неабияких зусиль, щоб вирвати перемогу. Однак сталось усе навпаки. На 88-ій хвилині «Легіон» реалізував один зі своїх нечисленних моментів і поїхав додому у ранзі фаворита.
Домашня поразка 2:3 змушувала «Полісся» грати у матчі-відповіді (14 червня) лише на перемогу. Причому, на перемогу з «потрібним» рахунком. Його, на жаль для городницьких уболівальників, досягти не вдалося. Хоча «Полісся» й виграло цей матч — 1:0, але цього виявилося замало для сумарного успіху.
Суперником «Легіону» у фінальному матчі на кубок Житомирської області (який відбудеться у Новограді-Волинському на стадіоні «Авангард», 28 червня) виступить коростенський клуб «UPG» (колишній ФК «Коростень»). «UPG» без проблем розібрався у півфіналі із командою Черняхова. Грати довелося лише один матч — рахунку 4:0 вистачило, аби черняхівці відмовилися від матчу-відповіді, за що отримали технічну поразку.
Доки тривають ігри на кубок, новоградські вболівальники очікують старту чемпіонату. Як повідомили газеті «Звягель» в адміністрації команди, планувалося, що вже найближчої суботи, 21 червня, «Авангард» зіграє вдома з «Поліссям». Утім, городничани звернулися з проханням про перенос матчу. Нині триває робота над формуванням повного календаря змагань. Тож слідкуйте за анонсами у пресі й афішами, аби не прогавити «живий» футбол.
Олег БРЮХАНОВ