Хроніка 26/2014

ДОПОМОЖІТЬ ВСТАНОВИТИ ОСОБУ!
31 березня під час ДТП на 226 км траси «Київ-Чоп», поблизу ТОВ «Церсаніт», у Новоград-Волинському р-ні загинула жінка. На вигляд 20-25 років, зріст 150-155 см, середньої статури, волосся русяве, фарбоване в чорний колір, довжиною до 25-30 см, очі сіро-карі, обличчя овальне, губи тонкі. На мочці правого вуха є 1 отвір для сережки, на лівому — 3. Була одягнена: безрукавка чорного кольору, кофта спортивна чорного кольору з білими смугами на рукавах, джинси синього кольору, чорні туфлі спортивного типу з білою підошвою.
КРАДІЙ «ВИРУБИВ» НАПРУГУ НА НАФТОПРОВОДІ
20 червня, у вечірній час, диспетчером ЦДП філії «Магістральні нафтопроводи» «Дружба» ПАТ «Укрнафта» було виявлено відсутність напруги на КП-7 в районі 217 км нафтопроводу «Мозир-Броди» поблизу села Дідовичі Новоград-Волинського району. Також було встановлено, що невідома особа викрала трансформатор живлення.
РОЗБИРАЮТЬ ОГОРОЖУ В ШКОЛІ-ІНТЕРНАТІ
20 червня невідома особа викрала частину металевого паркану на території школи- інтернату, чим заподіяла матеріальної шкоди на суму 207,34 гривень.
ДОПОМОЖІТЬ РОЗШУКАТИ ЗЛОЧИННИЦЮ!
Новоград-Волинським МВ за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, розшукується гр.Васильєва Олена Юріївна, 27.09.1982 р.н., уродженка та мешканка м.Новоград-Волинський. Всіх, хто володіє будь-якою інформацією, що сприятиме встановленню місця знаходження розшукуваної, правоохоронці просять телефонувати до чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу: (код 04141) 5-22-25 або за номером 102 (цілодобово). Конфіденційність гарантуємо та будемо щиро вдячні за корисну для слідства інформацію.
Микола МАРУСЯК, підготовлено за матеріалами, наданими Новоград-Волинським МВ УМВС у Житомирській області