Злодій-гастролер

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернувся 31-річний місцевий підприємець і повідомив, що вранці приїхав на ринок і свій автомобіль, зазвичай, поставив на стоянці та пішов у справах. Повернувшись, він помітив, що скло в його автомобілі розбите, а з салону зникли мобільний телефон і барсетка, в якій знаходились гроші в сумі близько 300 гривень.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. В ході відпрацювання оперативної інформації оперативники викрили та затримали злочинця. Ним виявився 29-річний молодик грузинської національності, який приїхав до Звягеля із Запоріжжя. Зловмисник у скоєному зізнався, свою провину визнав повністю. А свій вчинок пояснив нестачею коштів на дорогу додому.
Чуже майно вилучено та буде передано власнику. Наразі проводиться перевірка на причетність крадія до вчинення інших злочинів на території регіону.
Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу від 850 до 1700 гривень або громадські роботи на строк від 80 до 240 годин, або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області