СК «Євробокс» отримав відзнаку від Кличка

СК «Євробокс» отримав відзнаку від Кличка

Як повідомляла газета «Звягель», СК «Євробокс» та Новоград-Волинська міська федерація боксу на чолі з Леонідом Плісаком допомогла бердичівлянам у організації ХVІ Міжнародного турніру з боксу серед молоді на призи братів Кличків. Турнір, що належить до класу «А» і визнаний Міжнародною федерацією любительського боксу (АІВА), проходив у Бердичеві з 10 по 12 липня.
Кращим боксером визнано Віктора Петрова з Тернопільської області. А серед представників Житомирщини відзначимо успішні виступи Дмитра Чулячеєва (перше місце), Олексія Кривця (друге місце) і Руслана Пашаєва (третє місце).
У змаганнях взяли участь боксери 1996-97 років народження (серед них — із Німеччини, Грузії, Молдови, Росії), які змагалися у 10 вагових категоріях. У 9 з 10 вагових категорій перемогу здобули українці.
Чемпіон світу в надважкій вазі Володимир Кличко зазначив: «Я дуже радий, що, незважаючи на створену в Україні непросту ситуацію, турнір підтвердив свій міжнародний статус. Спорт повинен об’єднувати країни і нації. Впевнений, що рівень боксу в Україні зростає. У нас досить велика кількість олімпійських чемпіонів. Боксери, які виступали нині на турнірі, довели високий клас і майстерність».
Володимир Кличко взяв участь у церемонії нагородження переможців і призерів. Пам’ятні відзнаки також отримали організатори змагань.
Олег БРЮХАНОВ