Хроніка 34/2014

Хроніка 34/2014

УБИВЦЬ ДВОХ ЗВЯГЕЛЬЧАН ЩЕ РОЗШУКУЮТЬ
Як повідомляв «Звягель», вночі 13 серпня було вбито двох жителів Новограда-Волинського в районі колишнього заводу сільгоспмашин. Чуток було безліч: начебто, цих двох бідолаг збила автівка, одного з померлих напередодні бачили, як той ходив і просив гроші, а дехто навіть каже, що там узагалі вбили двох молодих людей, а потім на їх місце підкинули інших.
Але чутки — чутками. На даний час, як нам повідомили з відділу громадських зв’язків Новоград-Волинського відділу міліції, осіб, котрі скоїли даний злочин продовжують розшукувати правоохоронці і про всі перебіги подій повідомлятимуть редакцію.
Вл. інформація

\"ХронікаУВАГА! РОЗШУК!
Новоград-Волинським МВ за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України, розшукується гр. Васильєва Олена Юріївна, 27.09.1982 р.н., уродженка смт.Дмитрово-Черкаський, Тверської області, Російської Федерації, мешканка Новоград-Волинського району.
Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією стосовно місця перебування злочинниці, просимо вас негайно повідомити до міліції за телефоном спецлінії «102» , тел.(факс): (04141) 5-22-25, (04141) 5-61-98.
УКРАВ БУДМАТЕРІАЛИ ДЛЯ ВЛАСНИХ ПОТРЕБ
До чергової частини Новоград-Волинського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від 53-річної жительки райцентру про те, що з подвір’я її домоволодіння викрали будівельні матеріали.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. У ході проведення слідчих дій було встановлено, що зловмисник, скориставшись відсутністю господарів, близько 11 години дня, безперешкодно потрапив на подвір’я потерпілої і викрав будівельні матеріали. Злочинця вдалося встановити. Ним виявився 27-річний, раніше засуджений за аналогічні злочини, містянин, який, до речі, проживав неподалік заявниці.
Тепер крадію загрожує до трьох років позбавлення волі.
Інна ВОВЧЕНКО, Новоград-Волинський МВ УМВС України в Житомирській області