За побажаннями пасажирів, у графіки руху автобусів N2, N9 і N16 внесено зміни

За побажаннями пасажирів, у графіки руху автобусів N2, N9 і N16 внесено зміни


Реагуючи на звернення громадян щодо роботи громадського транспорту, які надходять до відділу економічного планування та підприємницької діяльності міської ради, проведено зустріч із перевізниками, які здійснюють пасажирські перевезення на міських автобусних маршрутах загального користування у Новоград-Волинській міській громаді, — інформує відділ економічного планування та підприємницької діяльності міської ради.





Внесено зміни у графік руху маршруту №2 «М’ясокомбінат — Автовокзал», рух автобусів за маршрутом №9 «Дружба — Автовокзал — РСС» здійснюватиметься протягом дня, маршрут №16 «РСС — Залізничний вокзал» здійснюватиме вранішній рейс, відповідно до графіку, що додається.
Зміни почнуть діяти з 26 вересня 2022 року (понеділок).
Також під час наради звернули увагу перевізників на дотримання правил дорожнього руху водіями, які здійснюють перевезення пасажирів громадським транспортом, та правил етичної поведінки, на що неодноразово нарікає громадськість. Дотримання графіків руху — серед основних вимог.
У випадках конфліктних ситуацій, порушень, недотримання графіку руху інформувати відділ економічного планування та підприємницької діяльності можна наступними способами:
— приватне повідомлення на сторінку відділу економічного планування та підприємницької діяльності;
— через телеграм: https://t.me/+gP6OvRD3i3ZhNzYy;
— електронний лист на адресу: enovograd@ukr.net;
— письмове звернення, скарга на папері, яку можна принести особисто в каб. №12 , Будинку рад, вул. Шевченка, 16.
У зверненні ОБОВ’ЯЗКОВО треба вказати своє ім’я, по батькові, прізвище та адресу реєстрації, і чітко викласти суть: що, де, коли трапилося. Час, номер автобусу.
За матеріалами відділу економічного планування та підприємницької діяльності міської ради