Привітали новостворені сім’ї, найменшого та найстарших жителів Звягеля

Привітали новостворені сім’ї, найменшого та найстарших жителів Звягеля

Звягель — це люди, які тут народилися і виросли, які приїхали колись, щоб залишитися назавжди у місті з особливим колоритом, традиціями і славною історією. У такий день ми всі відчуваємо себе частинкою великої родини.




Із нагоди Дня міста Звягеля керівництво громади привітало наречених, які цими днями зареєстрували шлюб, вручили новоствореним родинам привітальні листи, квіти та символічні подарунки з логотипами Звягеля. Дві пари, Тетяна та Євгеній, Неліана та Максим, поєднали свої долі в одне ціле для того, щоб створити та розвивати дружню та щасливу сім’ю. До речі, Максим приїхав із зони бойових дій, аби укласти шлюб.

16 червня у пологовому відділенні Звягельської багатопрофільної лікарні з’явилася на світ дівчинка. Це — дуже значимо, адже народження дівчинки — до миру.

 

\"Привітали

Також у День міста привітали довгожителів громади — Бойченка Костянтина Силовича, 1920 року народження, та Фоміна Петра Харитоновича, 1923 року народження.

\"Привітали

Маємо прикласти максимум зусиль, аби наша країна відроджувалася, створювалися нові сім’ї, народжувалися дітки, а представники старшого покоління були соціально захищеними і мали щасливу старість.

Відділ інформації міської ради