Діяли виставки фото,  картин та творчих робіт

Діяли виставки фото, картин та творчих робіт

До Дня міста на площі Лесі Українки проходила спільна великоформатна мистецька виставка. На ній представили картини польських художників «LOMZA. Miasto nad Narwia», які були спеціально передані від міста-побратима Ломжі на День міста Звягеля. Символічно, що напередодні, 15 червня, місто-побратим Звягеля Ломжа відсвяткувало 605-ту річницю отримання прав міста.

Поруч діяла фотовиставка «Звягель історичний», де можна було ознайомитися з давніми та сучасними світлинами Звягеля, зібраними Туристичним центром та надрукованими на полотні.

\"Діяли

Проходила великоформатна виставка картин «Шляхетний Звягель», підготовлена викладачами та випускниками художнього відділення Школи мистецтв.

Також у Краєзнавчому музеї відбулася виставка картин художників Віктора та Василя Фурманів. У виставковому залі були представлені понад сорок відомих і маловідомих робіт авторів: ікони, пейзажі, графіка, натюрморти, портрети. Зокрема, автопортрет Віктора Васильовича у віці 26 років, сімейна ікона Фурманів, натюрморт зі ступою.

\"Діяли

Відділ інформації міської ради