СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ПРИЙШОВ ДО ДІТЕЙ

У День Святого Миколая під подушкою малята знаходять приємні та очікувані подарунки. Напередодні свята міська влада від імені Святого Миколая привітала дітей, які знаходились у лікарні, дітей-інвалідів, дітей із малозабезпечених сімей та завітала з подарунками до будинку-дитини і школи-інтернат.
19 грудня до Новограда-Волинського приїхали представники обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту на чолі із начальником Марією Власенко. На зустріч були запрошені діти, яких доля обділила батьківською увагою, та ті, сім’ї яких перебувають у складних життєвих обставинах.
Розвеселити та привітати дітлахів у ролі Снігуроньки завітала популярна ведуча передачі для дітей «В гостях у Ксенії», що транслюється обласним телебаченням. Привітав дітей і міський голова М.П.Боровець, який побажав, аби всі дитячі мрії збувалися, а Святий Миколай нікого не оминав своєю увагою. Окремим подарунком від голови обласної державної адміністрації був відзначений татусь Віктор Олексійчук, який самотужки виховує двох чудових донечок.
Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради