КАСТИНГ ТАЛАНТІВ — ЗОВСІМ СКОРО. ЧИМ ДИВУВАТИМЕМО УКРАЇНУ?

КАСТИНГ ТАЛАНТІВ — ЗОВСІМ СКОРО. ЧИМ ДИВУВАТИМЕМО УКРАЇНУ?

Як уже повідомлялося у пресі, 27 травня телеканал СТБ проводитиме у Новограді кастинг телепрограми «Україна має талант». Олена Тимощук — координатор проекту від Палацу культури, де проходитимуть зйомки, повідомила, що на участь вже подано близько півсотні анкет від новоград-волинців.
Цікаво, що найбільше заявок надійшло від тих, хто має намір здивувати журі вокальними даними. Також за призовий фонд у три тисячі гривень змагатимуться талановиті танцюристи, титуловані спортсмени, відомі у місті творчі колективи та люди, котрі володіють оригінальними здібностями. Серед них, зокрема, обдарований хлопчина, котрий, попри параліч лівої руки, малює писанки.
Містом поширилися чутки, що під час зйомок у Новоград завітає один із членів журі телепрограми «Україна має талант» — хореограф Влад Яма. Місцеві організатори цю інформацію спростовують і додають, що кастинг у нас відзнімуть на відео, а визначатиме переможця журі у Києві. Найяскравіші таланти стануть претендентами на участь у телеверсіях на СТБ: «Україна має талант», «Ікс-фактор» тощо.
Юлія КЛИМЧУК