ХРОНІКА 35/2012

ЗНИКНЕННЯ ВЕЛОСИПЕДА
20 серпня, пізно ввечері, невідома особа викрала велосипед «Мінськ» у мешканки міста, котра лишила його на сходинковому майданчику під’їзду, що по вул.Рокоссовського. Проводиться перевірка.
ОБІКРАЛИ АВТО
20 серпня до міліції зателефонував житель міста і повідомив, що минулої ночі хтось із його авто «Опель-Кадет», яке стояло біля будинку по 1-му пр.Коростенському, викрав 900 гривень, футбольну форму, магнітолу, задню панель автомобіля, чим спричинив матеріальної шкоди на суму 3200 гривень. Крадія розшукують правоохоронці.
НАРКОТИКИ
21 серпня під час відпрацювання операції «Мак-2012» працівниками СБНОН по вулиці Івана Франка у чоловіка середніх літ (при поверхневому огляді) було виявлено паперовий згорток, в якому знаходилася суміш зеленого кольору, зовні схожа на марихуану. Звягельчанин сказав, що дану суміш зберігав без мети збуту.
МВ УМВС Новоград-Волинський

«УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!»
З 20 серпня в Україні стартував профілактичний рейд «Увага! Діти на дорозі». Державтоінспекція проводить ці заходи, що вже стали доб­рою традицією, напередодні та на початку навчального року упродовж місяця.
Літні канікули добігають кінця, а це означає, що вулиці міст та селищ знову заповняться маленькими пішоходами. Аби нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, інспектори ДАІ проведуть у перші дні вересня уроки з правил безпечної поведінки на дорозі, забезпечать чергування біля шкіл для безпечного пересування дітей до місць навчання.
Крім того, повідомив начальник УДАІ УМВС Олександр Кравченко, для підготовки вулично-шляхової мережі до нового навчального року, Державтоінспекція здійснить обстеження ділянок, що прилягають до територій дитячих та навчальних закладів, та якими проходять маршрути руху шкільних автобусів.
Також ДАІ звертається до дорослих, насамперед до батьків: безпека ваших дітей багато в чому залежить від вас. Нагадуйте малюкам основні правила безпечної поведінки на дорозі, пройдіть з ними маршрутом від будинку до школи, звертаючи увагу на особливості дорожнього руху. І, звичайно, дотримуйтесь правил самі, адже найкраще навчання — це ваш приклад правильної поведінки.
УДАІ УМВС України в Житомирській області