Що по чім нині на міському ринку
- Новоградські новини
- 226
- коментар(і)
- 25-03-2016 23:54
Кожного дня ми живемо у надії, що весна вступить у свої права не лише на календарі, а й осяє наше сьогодення такими довгоочікуваними яскравими сонячними променями. Постійний дощ зі снігом, пориви вітру негативно впливають і на роботу ринку. Минулої неділі вже опівдні підприємці почали згортати торгівлю.
Чи став дешевшим борщ для новоград-волинців? З цим питанням я вирушила на ринок. Отже, картопля — 30-35 грн./відро, морква — 10-12 грн./кг, червоні буряки — 10 грн./кг, капуста білокачанна — 10-12,50 грн./кг, цибуля — 9-9,50 грн./кг. Як бачимо, про здешевлення борщу можна лише мріяти, хоча, якщо врахувати, що зараз піст і не покласти у страву м’яса, то можливо, собівартість страви знизиться.
Свинина — 65-75 грн./кг, сало — 35-45 грн./кг, фарш — 60 грн./кг, яловичина — 75-85 грн./кг, тушка кроля — 100 грн./кг, індика — 70 грн./кг, півня — 60 грн./кг.
Молоко — 11-14 грн./«півторачка», сметана збирана — 14-16 грн./півлітра, домашній сир — 15-20 грн./шматочок. Удвоє після зими подешевшали домашні яйця — 13-15 грн./десяток, фермерські — 11-14 грн./десяток.
Жива риба — 20-45 грн./кг, заморожена — 30-120 грн./кг, солена — 28-65 грн./кг, копчена — 38-85 грн./кг.
Подорожчали шампіньйони — 33-39 грн./кг, огірки — 37-47 грн./кг, болгарський перець — 120 грн./кг, помідори — 37-45 грн./кг, пекінська капуста — 16 грн./кг, зелена цибуля — 70 грн./кг.
Яблука — 10-16,50 грн./кг, гранат — 46-50 грн./кг, апельсини — 26 грн./кг, мандарини — 35 грн./кг, лимони — 46 грн./кг, ківі — 40 грн./кг.
Піднялася ціна на гречку — 30-35 грн./кг, цукор — 15 грн./кг, зростає у ціні кава. Олія на розлив — 23-24,50 грн./літр.
Чи став дешевшим борщ для новоград-волинців? З цим питанням я вирушила на ринок. Отже, картопля — 30-35 грн./відро, морква — 10-12 грн./кг, червоні буряки — 10 грн./кг, капуста білокачанна — 10-12,50 грн./кг, цибуля — 9-9,50 грн./кг. Як бачимо, про здешевлення борщу можна лише мріяти, хоча, якщо врахувати, що зараз піст і не покласти у страву м’яса, то можливо, собівартість страви знизиться.
Свинина — 65-75 грн./кг, сало — 35-45 грн./кг, фарш — 60 грн./кг, яловичина — 75-85 грн./кг, тушка кроля — 100 грн./кг, індика — 70 грн./кг, півня — 60 грн./кг.
Молоко — 11-14 грн./«півторачка», сметана збирана — 14-16 грн./півлітра, домашній сир — 15-20 грн./шматочок. Удвоє після зими подешевшали домашні яйця — 13-15 грн./десяток, фермерські — 11-14 грн./десяток.
Жива риба — 20-45 грн./кг, заморожена — 30-120 грн./кг, солена — 28-65 грн./кг, копчена — 38-85 грн./кг.
Подорожчали шампіньйони — 33-39 грн./кг, огірки — 37-47 грн./кг, болгарський перець — 120 грн./кг, помідори — 37-45 грн./кг, пекінська капуста — 16 грн./кг, зелена цибуля — 70 грн./кг.
Яблука — 10-16,50 грн./кг, гранат — 46-50 грн./кг, апельсини — 26 грн./кг, мандарини — 35 грн./кг, лимони — 46 грн./кг, ківі — 40 грн./кг.
Піднялася ціна на гречку — 30-35 грн./кг, цукор — 15 грн./кг, зростає у ціні кава. Олія на розлив — 23-24,50 грн./літр.
Підготувала Ольга ДЕМЧУК
Коментарі відсутні