Люди справи Житомирщини об’єднуються в одну команду

Люди справи Житомирщини об’єднуються в одну команду

Партія «ОСНОВА» — нова політична сила, партія людей справи. Команду партії складають фахівці у своїй галузі.
Дана політична сила залучає до своїх лав представників середнього класу, яким небайдуже майбутнє своєї країни.
«Наше головне завдання зараз — залучити до команди «ОСНОВИ» тих представників середнього класу — людей справи, людей праці, — хто зазвичай не йшов у політику, бо був зайнятий своєю улюбленою повсякденною роботою: навчав дітей, лікував людей, турбувався підприємництвом, служив Батьківщині. Але нині вони потрібні у політиці», — переконаний голова партії «ОСНОВА» Андрій Ніколаєнко.
У вівторок, 27 лютого, команда лідерів політичної партії «ОСНОВА» — Сергій Тарута, Андрій Ніколаєнко та Ярослав Арсірій — відвідала Житомир у рамках регіонального туру.
Політики відвідали потужне підприємство ПП НВП «Промекс» — одне з небагатьох, яке демонструє здатність України виробляти конкурентоспроможну високотехнологічну апаратуру. Втім, у підприємства є складнощі зі збутом. Очевидно, що державі потрібна нова політика стимулювання розвитку національних виробників.
У рамках візиту політики також поспілкувалися із бізнес-спільнотою, науковцями та громадським активом міста, запропонували стратегію виходу з економічної та політичної кризи.
«Надзвичайно тішить, що молодь переймається майбутнім держави, а підприємці турбуються про розвиток української економіки», — зазначив голова партії Андрій Ніколаєнко.
Партійці вважають Житомирщину особливим регіоном. «Ми покладаємо великі сподівання на Житомирщину. Додам, що, згідно з внутрішньопартійною соціологією, яку ми робили восени минулого року, саме Житомирщина мала найвищий запит серед громадян на нову політичну силу. Підкреслю, що «ОСНОВА» на Житомирщині, як і в інших українських регіонах, орієнтуватиметься на людей справи і займатиметься розбудовою локальної стратегії розвитку до 2030 року», — додав Андрій Ніколаєнко.
Це вже другий візит команди партії до Житомира. Із часу першого візиту влітку минулого року прихильників «ОСНОВИ» у місті побільшало і команда зростає.
Цього разу громаді представили голову Житомирської обласної організації партії «ОСНОВА» Тамілу Ткачук та голову Новоград-Волинської міської та районної організації партії «ОСНОВА» Геннадія Фрегера.
«Довго вагався, чи варто йти мені в політику, адже, як відомо, політика — дуже брудна річ. Але ті події, які відбуваються в Україні та нашому місті зокрема, не дозволяють мені бути просто спостерігачем. Будучи фаховим юристом, я щодня приймаю громадян та чудово знаю, що турбує людей, та яких змін вони прагнуть. Вірю, що разом із командою однодумців ми зможемо змінити рідну країну та рідне місто на краще!» — прокоментував свій вступ до партії Геннадій Фрегер.

Також Геннадій Йосипович повідомив, що незабаром — урочисте відкриття партійного офісу у Новограді-Волинському та відбудеться візит лідерів партії до нашого міста.
Андрій КОВАЛЕНКО
Фото Сергія ЩУРУКА