Блогерка з Данії публікує стильні образи в синьо-жовтих кольорах

Блогерка з Данії публікує стильні образи в синьо-жовтих кольорах

Каролін Далл не має жодного стосунку до України, але полюбляє поєднання синього та жовтого відтінків у своїх образах.


\"БлогеркаЯскраві луки модної блогерки із Данії мають дуже оригінальній та сміливий вигляд. А після того, як компанія Pantone оголосила синій та жовтий головними кольорами року, стиль Каролін став ще й дуже трендовим, адже в ньому вона часто поєднує ці відтінки.


Тим часом відомий американський бренд випустив сорочки із прапором України на серці, таким чином висловивши нашій країні підтримку. Кошти від продажу будуть перераховані постраждалим.


Американський бренд люксового чоловічого одягу Bode приєднався до численних колег, які підтримують Україну. Bode випустив дві стильні білі сорочки з маленьким вишитим прапором України на грудях.


На сайті бренду представлена така сорочка з довгими та короткими рукавами. Вартість виробів не маленька — 648 та 598 доларів.


«Ці предмети одягу прикрашені вишитим вручну та аплікованим українським прапором. Немає двох однакових. 100% виручки буде передано до фонду «Голоси дітей» для допомоги дітям, які постраждали від війни в Україні», — йдеться на сторінці бренду в Instagram.


За матеріалами ТСН