Нічия в дербі на користь конкурентів

Нічия в дербі на користь конкурентів

У межах п’ятого туру чемпіонату Житомирської області з футболу серед команд вищої ліги «Звягель» зіграв у нульову нічию із ФК «Ярунь».

Номінальним господарем матчу виступала ярунська команда. Гра відбулася в суботу, 13 серпня, на стадіоні ДЮКФП, що в «Морському».

У той же час на центральному міському стадіоні «Авангард» команда «Случ» (Новоград-Волинський) поступилася ФК «Бердичів» — 1:2. Результативним ударом за господарів відзначився Дмитро Парух, який зрівняв рахунок після того, як гості реалізували пенальті на 13-ій хвилині. Проте ще до завершення першого тайму «Случ» пропустив удруге.

Інші матчі туру: «Зоря» (Романів) — «Агролайф» (Новоселиця) — 1:0; «Полісся-2» (Ставки) — «Мал» (Коростень) — 0:1.

Очолює турнірну таблицю «Зоря» — 11 очок. «Звягель» — на четвертому місці (6 очок). «Случ» і ФК «Ярунь» набрали по 4 очки й перебувають на шостому й сьомому місцях.

У першій лізі (зона Північ) ємільчинська «Уборть» із рахунком 3:3 завершила гостьовий матч проти «Колоса» з Путиловичів. А ФК «Ярунь-2» удома поступився лідеру групи — «Агро-Ниві» (Народичі/Ласки) — 1:4.

У зоні Південь першої ліги знову зазнав розгрому баранівський «Керамік» — 0:5 у гостях від команди «Тетерів» (Чуднів). «Керамік» безнадійно перебуває на останньому місці, не набравши жодного очка в п’яти турах.

Олег БРЮХАНОВ