Гравці ПФК «Звягель» — серед найкращих у третьому турі Другої ліги України!

Гравці ПФК «Звягель» — серед найкращих у третьому турі Другої ліги України!


Футболістів із Новограда-Волинського відзначили після вдалого виступу в історичному домашньому матчі проти «Кременя-2» (4:0).





Професійний футбольний клуб «Звягель» продовжує творити історію. Після гідного дебюту в першому турі проти миколаївського «Васта» (0:0) підопічні Руслана Скидана на рідному стадіоні «Авангард» здобули й історичну першу перемогу на професійному рівні, перегравши «Кремінь-2» з Кременчука — 4:0.
Не залишилися непоміченими успіхи гравців «Звягеля» і для постійних оглядачів змагань ПФЛ із видання «Спорт Арена». У традиційній підбірці найкращих гравців туру звання «Героя туру» дісталося Валерію Нікітчуку, який в історичному поєдинку проти «Кременя-2» відзначився двома голами!
У «Збірній туру», крім Нікітчука, свої почесні місця посіли й лівий захисник «Звягеля» Назар Гаврилюк, а також голкіпер Андрій Омелянюк. А звання «Джокера туру» (найкращого гравця туру, який вийшов на поле з лави для запасних — прим.) дісталося Артуру Ващишину.
Цитуємо, що написали колеги про гравців із Новограда-Волинського:





Нападник — Валерій Нікітчук
«Звягель» проводив перший домашній матч у професіональному статусі, так що оновленій команді важливо було гідно презентувати себе Новограду-Волинському. Немало посприяв цьому наполегливий Нікітчук, який у другому таймі оформив два голи й остаточно зламав супротив резервістів «Кременя». В обох моментах після флангових передач Валерій діяв спритно та наполегливо, швидко орієнтувався в подвійному оточенні та допоміг своїй новій команді здобути не просто перемогу, а розгром.





Лівий захисник — Назар Гаврилюк
У минулому турі ми відзначали правий фланг оборони «Звягеля», нині віддаємо належне лівому краю. Гаврилюк відкрив рахунок красивим ударом після передачі Червінського, а пізніше встиг стати співавтором одного з голів Нікітчука. 21-річний футболіст до цього грав суто на аматорському рівні, проте, як бачимо, швидко освоївся в сучасній Другій лізі. Назар грає корисно для своєї команди — швидко, наполегливо, видовищно.





Воротар — Андрій Омелянюк
А ось вам і сенсація: дебютант Другої ліги, зібравши оновлений склад буквально в дні старту чемпіонату, не пропускає другий тур поспіль! Відзначаємо Омелянюка, який, хоч і не мав багато роботи, не припустився розконцентрації, уважно діяв під час стандартів та флангових подач і записав на свій рахунок другий поспіль «кліншит». Андрій — єдиний воротар чемпіонату, який все ще не пропускав м’ячів!





Джокер туру — Артур Ващишин
Колись цей півзахисник вважався напрочуд перспективним — подавав надії в «Динамо», провів 30 матчів за юнацькі збірні України, був у складі «Чорноморця», який здобув срібні медалі Першої ліги й повернув Одесі УПЛ. Після хмельницького «Поділля» в кар’єрі Ващишина наступила певна криза, і добре, що він повертає собі тонус у «Звягелі». В першому ж матчі він відкрив лік своїм голам за нову команду, замкнувши подачу Фесенка. Цей гол довершив розгром резерву першолігового «Кременя».





Зазначимо, що успішна гра футболістів принесла ПФК «Звягель» чотири очки у двох дебютних матчах у Другій лізі чемпіонату України. А наступний поєдинок колектив із Новограда-Волинського знову зіграє на рідному «Авангарді», де 24 вересня прийме лідера змагань — команду «Нива» із села Бузова Київської області.
За матеріалами ПФК «Звягель»
Фото ПФК «Звягель»