"Звягель-2" зіграв унічию з лідером, а ФК "Ярунь" завдав поразки "Случу"

"Звягель-2" зіграв унічию з лідером, а ФК "Ярунь" завдав поразки "Случу"


Дублери "Звягеля" в межах 10 туру Чемпіонаті Житомирщини зіграли унічию на виїзді з лідером турнірної таблиці, командою "Зоря" (Романів) - 1:1.













Звягельчани через помилку у захисті пропустили вже у дебюті матчу, але в середині першого тайму зуміли зрівняти рахунок. Дмитро Парух зробив навіс у штрафний майданчик суперника на капітана команди Андрія Бусленка, який, в черговий раз вигравши боротьбу у повітрі, забив гол у своєму фірмовому стилі.





В компенсований до другого тайму час арбітр матчу Андрій Загоруйко вгледів порушення та призначив у ворота "Звягель-2" пенальті, але голкіпер нашої команди Богдан Шухман зумів парирувати удар та зберегти нічийний рахунок.





Нагадаємо, що в першому колі у Новограді-Волинському матч проти "Зорі" також завершився у нічию, але з "сухим" рахунком - 0:0. В Чемпіонаті області команда з Романова у 10 матчах ще не програла жодного разу, маючи в активі 7 перемог та 3 нічиї.





Всі результати 10 туру:





«Зоря» (Романів) 1:1 «Звягель-2» 
ФК «Бердичів» 1:0  «Полісся-2» 
«Случ»  1:2 «Ярунь» (Ярунська ТГ)
«Мал» (Коростень) +:- «Агролайф»





Турнірна таблиця:





1. «Зоря» 10 матчів / 24 очок
2. «Бердичів» 10 / 19
3. «Звягель-2» 10 / 17
4. «Мал» 10 / 17
5. «Полісся-2» 10 / 16
6. «Ярунь» 10 / 13
7. «Случ» 10 / 4
8. «Агролайф» 10 / 3





Надалі команду «Звягель-2» очікує ще два важких виїзди. В середу 28 вересня у Бердичів, на перший півфінальний матч Кубку області, а 1 жовтня на матч Чемпіонату області у Ставки.
За матеріалами офіційної сторінки ПФК "Звягель"