ПФК "Звягель" поступився у Вінниці: гра з п'ятьма голами і неоднозначним суддівством

ПФК "Звягель" поступився у Вінниці: гра з п'ятьма голами і неоднозначним суддівством


На цей поєдинок Руслан Скидан зробив одну зміну в складі, порівняно з грою проти іншої «Ниви» – з Бузової. Перші хвилини пройшли під тиском господарів поля, яким вдалося розпечатати ворота «Звягеля»: м’яку подачу справа уже з меж карної зони головою замкнув лідер вінницької «Ниви» Артур Загорулько – 1:0.





Утім, пропущений гол додав рішучості гравцям нашої команди, а на 25-й хвилині Артур Ващишин гарним обвідним ударом з лівої ноги у дальній кут зрівняв рахунок в матчі – 1:1!





Загалом, матч був досить нервовим, з великою кількістю боротьби та порушень правил (щоправда, при цьому картки чомусь роздавалися лише футболістам «Звягеля»), а до перерви голами ніяка з команд більше не відзначалася.





Наші хлопці здорово налаштувалися на другий тайм – і уже на 49-й хвилині організували гольову атаку! Андрій Фесенко протягнув м’яч через декілька десятків метрів та пробив, а рикошетом від захисника м’яч дістався свіжому Вадиму Лучці, який відкотив Валерію Нікітчуку вже на порожні ворота – 1:2! Емоційний підйом колективу з Новограда-Волинського перервав свисток арбітра уже за три хвилини – Валерій Скидан у власній штрафній площі вибив м’яч з-під ніг Загорулька, однак щось змусило арбітра після абсолютно нормального ігрового епізоду вказати на «точку»… Усі апеляції наших футболістів до арбітра були марними, а Віталій Кольцов холоднокровно реалізував пенальті – 2:2.





А у середині другого тайму гравці «Ниви» знову святкували після того, як Євгеній Костюк вдало замкнув простріл з правого флангу на дальній стійці – 3:2.





Гравці «Звягеля» намагалися відігратися, а сам поєдинок на 79-й хвилині перервала повітряна тривога. Після відновлення гри на останніх хвилинах зустрічі звягельчани влаштували навалу на володіння суперників, однак зрівняти рахунок так і не вдалося.





Утім, поразка від ще однієї «Ниви» з неприємним присмаком незрозумілого арбітражу аж ніяк не позначається на характері, рішучості та самовіддачі футболістів «Звягеля». А перемоги цих хлопців, без сумніву, прийдуть в наступних поєдинках!





Інформація ПФК "Звягель"
Фото - прес-служба ФК "Нива" (Вінниця)