«Звягельська футзальна суперліга»: зміни в лідируючій групі й небувалий розгром

«Звягельська футзальна суперліга»: зміни в лідируючій групі й небувалий розгром

Завершилося перше коло «Звягельської футзальної суперліги». Минулого вік-енду у спортзалі ліцею №11 відбулися матчі 10-го й 11-го ігрових днів, які внесли зміни до складу трійки лідерів.



\"«Звягельська


11-ИЙ ТУР


Оргкомітет турніру вирішив поміняти місцями заключні два тури першого кола. Тож, 11-ий ігровий день провели в суботу.

Матчем туру стала гра між командами першої трійки — звягельськими «Зіркою» та «Сюрпризом».

«Сюрприз», який тримається без поразок і очолює  турнірний пелетон, напередодні випереджав «Зірку» на три очки. І мав добрі шанси збільшити перевагу вдвічі, вигравши перший тайм — 5:2. Проте в підсумку глядачі стали свідками бойової нічиєї лідерів — 6:6.

П’ять голів записав на свій рахунок гравець «Сюрпризу» Іван Тимофєєв, якого визнали кращим гравцем 11-го туру.

У складі «Зірки» хет-трик оформив Дмитро Бізяєв,  дубль — Олександр Лавренюк.

Увірвався до лідируючої групи й продовжує перемагати «Олімп» (Жолобне). Завдяки дублям Антона Шевченка й Дмитра Присяжнюка та голу Василя Жадана, «Олімп» переміг суслівське «Полісся» — 5:3. У полісян дубль оформив Артем Гороницький.

Першу перемогу (й загалом — перші очки на турнірі) здобули юнаки з ДЮКФП. Вони розгромили «Вет.Велес», ослаблений відсутністю кращого бомбардира, — 6:1. Хет-трик вдався М. Мосійчуку, дубль на рахунку В. Мілевського.

\"«Звягельська

Після стартових невдач продовжує покращувати турнірне становище ФК «Алекс Гарант». Цього разу «алекси» перемогли одного з аутсайдерів — «Ниву» (Маковиці) — 4:2. Дубль за переможців — в активі Андрія Бусленка.

«Спортинг», попри шалену підтримку вболівальниць, зазнав поразки від команди «Юність» (Гірки) — 4:7. У матчі зафіксували чотири дублі: за переможців — Богдан Волков і Віталій Левандовський; за переможених — Дмитро Королюк і Т. Петриченко.

\"«Звягельська

10-ИЙ ТУР


Заключний ігровий день першого кола ще більше закрутив інтригу перед початком другої половини турніру.

Чижівський «Металіст», який тривалий час на початку турніру утримував лідерство, знову поступився. Цього разу — «Алекс Гаранту» — 5:7. Окрім результативності, матч запам’ятався неспортивною поведінкою: рефері «нагородив» гравців обох команд шістьма картками, дві з яких — червоні. Вилучення за хвилину до кінця гри заробили Едуард Супрун («Металіст») і Олександр Гнесь («Гарант»). До вилучення Супрун устиг відзначитися дублем. За «алексів» хет-трик оформив Леонід Демчук, дубль — Андрій Бусленко.

Гру в одні ворота продемонстрував «Сюрприз», відвантаживши 19 (!) «сухих» голів у ворота «Ниви» (Маковиці). 12 влучних ударів вдалося Анатолію Тимофєєву, і це — наразі вагома заявка на абсолютний рекорд турніру. Дублі — на рахунку Миколи Березіна й Дмитра Золотійчука.

Не збавляє обертів «Олімп». Цього разу жолобненська команда з рахунком 10:3 перемогла «Спортинг». Чотири голи — в активі Максима Ящука, хет-трик — Василь Жадан, дубль — Роман Ящук.

Зберегла перспективну дистанцію до лідерів «Зірка», здобувши перемогу (5:3) над «Поліссям». У переможців дублі оформили Дмитро Бізяєв і Анатолій Овсянніков. За «Полісся» двічі відзначився Артем Гороницький.

У другому матчі поспіль набирає очки ФК «ДЮКФП». Після перемоги в попередній ігровий день команда спортшколи розписала бойову нічию із «Юністю» — 5:5.

Причому, перший тайм також завершився паритетом — 3:3. Покер вдався Владиславу Семенову («Юність»), який вирвався на перше місце серед кращих бомбардирів турніру. Дубль за ФК «ДЮКФП» — у В’ячеслава Шевчука — гравця й тренера команди, який отримав звання кращого гравця 10-го туру.

За підсумками першого кола, уникнувши поразок, із 26-ма очками очолює турнірну таблицю «Сюрприз». У другій половині кола суттєво покращив свої перспективи «Олімп», і тепер відстає від лідера лише на одне очко. Тримається у трійці «Зірка». А от чижівський «Металіст», зазнавши декількох поразок поспіль, опинився на четвертому місці.

Трійку найвлучніших очолив Владислав Семенов — 23 голи. На один менше мають Олександр Лавренюк і Анатолій Тимофєєв. Володимир Романов («Вет.Велес») залишається із 19-ма голами. По 17 — у Максима Ящука («Олімп»), Дмитра Бізяєва («Зірка») й Артема Гороницького («Полісся»/«Металіст»).

Нагадаємо, що організатор турніру — депутат міської ради Ігор Олейник, меценат, футбольний функціонер і гравець. Ініціативу підтримали спонсори: магазини «Два кума», «Світ вікон і дверей», меблева фабрика «Garant», підприємство «Новоград-Волинські шляхи», ветеринарна клініка «Вет.Велес», ПФК «Звягель».

Турнір триватиме в два кола. Базовий ігровий день — неділя. Початок матчів — о 10:00. У ході турніру постійно триває збір коштів для ЗСУ.


1 (2)

2

3

4

5

6

7

8 (1)

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Футбол2 (3)

Футбол3 (2)

Футбол4 (2)

Футбол5 (1)

Футбол6 (1)

Футбол7 (1)

Футбол8 (1)

Футбол9

Футбол10

Футбол11

Футбол12

Футбол13

Футбол15

Футбол16

Футбол17

Футбол18

Попередній
Наступна

Олег БРЮХАНОВ

Фото зі сторінки «Звягельської футзальної суперліги»