«Звягельська футзальна суперліга»:  лідери синхронно перемагають

«Звягельська футзальна суперліга»: лідери синхронно перемагають

Відбулися ігри 21-го туру «Звягельської футзальної суперліги». Лідери здобули перемоги (крім чижівського «Металіста», гру за участю якого перенесено через зайнятість спортзалу), тож у верхній частині турнірної таблиці нічого принципово не змінилося.



\"«Звягельська



Жолобненський «Олімп», який лідирує з відривом у два очки й має на одну гру менше, ніж найближчий переслідувач, зробив ще один крок до чемпіонства. «Олімп» цього разу розгромив звягельський «Спортинг» — 14:2. Аж сім голів записав на свій рахунок Антон Шевченко. Максим Ящук і Роман Ящук відзначилися дублями.

«Сюрприз» упорався з аутсайдером — «Нивою» з Маковиць — 6:2. За переможців дублі оформили Іван та Анатолій Тимофєєви.

«Зірка» перемогла непоступливе «Полісся» (Сусли) — 7:3. «Покер» вдався Назару Хильчуку. Дубль у складі «Зірки» — в Дмитра Бізяєва, у складі «Полісся» двома голами відзначився Віталій Тетірко.

Команда «ДЮКФП» розжилася трьома очками в парі проти «Юність» (Гірки) — 5:0.

Остаточний розподіл місць у турнірній таблиці визначиться вже наступними вихідними, коли відбудуться ігри 22-го туру та перенесені матчі. Зокрема, цікава гра запланована на 17:00 суботи — «Металіст» протистоятиме «Олімпу».

Команда з Жолобного отримає шанс здобути дострокове чемпіонство.

Також у суботу, 25 березня, очікуються такі матчі: «Гарант» — «Нива» і «Вет.Велес» — «ДЮКФП». У неділю, 26 березня, починаючи з 10:00, гратимуть: «Гарант» — «Металіст», «Сюрприз» — «Зірка», «Полісся» — «Олімп».

Серед кращих бомбардирів турніру лідирує Артем Гороницький («Металіст»), в активі якого 44 голи. На другому місці — його колега по команді

Владислав Семенов (42 голи). У трійці найвлучніших також Максим Ящук («Олімп») —  36 голів. Четверте місце із 31 голом посідає Іван Тимофєєв («Сюрприз»). По 30 голів мають на своєму рахунку Антон Шевченко («Олімп»), Анатолій Тимофєєв («Сюрприз») та Олександр Лавренюк («Зірка»).


Футзал1 (13)

Футзал2 (12)

Футзал3 (12)

Футзал4 (11)

Футзал5 (11)

Футзал6 (11)

Футзал7 (12)

Футзал8 (11)

Футзал9 (11)

Футзал10 (11)

Футзал11 (11)

Футзал12 (9)

Футзал14 (8)

Футзал15 (8)

Футзал16 (7)

Футзал17 (6)

Футзал18 (6)

Футзал19 (6)

Футзал20 (5)

Футзал21 (4)

Футзал22 (5)

Футзал23 (5)

Футзал24 (5)

Футзал25 (5)

Футзал26 (5)

Футзал27 (5)

Попередній
Наступна

Нагадаємо, що організатор турніру — депутат міської ради від політичної партії «Пропозиція» Ігор Олейник, меценат, футбольний функціонер і гравець. Ініціативу підтримали спонсори: магазини «Два кума», «Світ вікон і дверей», меблева фабрика «Garant», підприємство «Новоград-Волинські шляхи», ветеринарна клініка «Вет.Велес», ПФК «Звягель», ФК «Одіссей». Інформаційна підтримка — газета «Звягель».

Турнір триває в два кола. Базовий ігровий день — неділя. Початок матчів — о 10:00. У ході турніру постійно триває збір коштів для ЗСУ.

Олег БРЮХАНОВ

Фото зі сторінки «Звягельської футзальної суперліги»