Затверджено середню вартість ритуальних послуг

Затверджено середню вартість ритуальних послуг

Відповідно до рішення виконавчого комітету від 08.03.2023 р. №684, затверджено середню вартість ритуальних послуг, яка підлягає відшкодуванню, у разі смерті учасника бойових дій, постраждалого учасника Революції Гідності або особи з інвалідністю внаслідок війни, у розмірі 3092 гривні 80 копійок, згідно з розрахунком, із врахуванням максимальної вартості по Житомирській області.

Рішення було прийняте із врахуванням статей 34, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядку проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) осіб, які мають особливі заслуги та особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 28.10.2004 р. №1445, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 31.03.2020 р. №232 «Про затвердження Порядку відшкодування витрат на поховання учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності та осіб з інвалідністю внаслідок війни», листа департаменту соціального захисту населення Житомирської обласної державної адміністрації від 10.01.2023 р. №04/41.

\"Затверджено

Детальніше з рішенням щодо розміру середньої вартості ритуальних послуг можна ознайомитися на порталі документів Звягельської міської ради: https://portal.nvrada.gov.ua/.

Відділ інформації міської ради