ПФК «Звягель» стартує  з перемоги у весняній  частині чемпіонату

ПФК «Звягель» стартує з перемоги у весняній частині чемпіонату

ПФК «Звягель» в 11-му турі Другої ліги чемпіонату України з футболу приймав миколаївський «Васт». Гра, яку спочатку планувалося провести в Житомирі, відбулася 8 квітня на звягельському стадіоні «Авангард».

\"ПФК




Нагадаємо, що саме виїзною грою проти «Васта» звягельчани минулої осені дебютували в статусі професійної команди. У грі першого кола було зафіксовано 0:0, і тоді цей результат вважався неабияким успіхом.

Нині ж ПФК «Звягель» розраховував на повноцінні три очки, враховуючи підсилення команди в міжсезоння та вище, аніж у суперника, поточне місце в турнірній таблиці.

Гра відбулася на важкому від затяжних дощів газоні. За такого стану поля на перший план виходили не скільки вдало розіграні комбінації, як фізична готовність гравців, витривалість та характер.

Матч проходив із мінімальною кількістю гольових моментів. Проте наприкінці першого тайму звягельчани отримали право на пенальті — не за правилами зіграли проти дебютанта професійного футболу, 19-річного Юрія Бамболі. Максим Авер’янов чітко пробив з «точки» — 1:0!

\"ПФК

А на 62-ій хвилині господарям вдалася якісна контратака правим флангом. Андрій Фесенко простілив у карний майданчик, де Юрій Бамболя в боротьбі з голкіпером гостей переправив м’яч у ворота — 2:0!

Цей результат протримався до фінального свистка. Перемога дозволила ПФК «Звягель» піднятися на п’яте місце в турнірній таблиці. В 11 матчах звягельчани мають 5 перемог, 2 нічиї та 4 поразки.

У наступному турі (базовий день — 15 квітня) ПФК «Звягель» зіграє в гостях із «Кременем-2», який наразі посідає передостаннє місце (матч першого кола на домашньому «Авангарді» завершився розгромною перемогою звягельчан — 4:0).

\"ПФК

А найближчий домашній матч звягельчан очікуємо 30 квітня — проти вінницької «Ниви».

Сподіваємося, адміністрація стадіону «Авангард» зможе до того часу реанімувати футбольне поле.

Олег БРЮХАНОВ
Фото ПФК «Звягель»