![Нове смачне виробництво: потрібен спеціаліст у сироварню](/bun/timthumb.php?w=750&h=auto&q=100&src=/domen/core/files/news/image_storage/screenshot_20230618_215753_chrome-1.jpg)
Нове смачне виробництво: потрібен спеціаліст у сироварню
- Без рубрики
- 431
- коментар(і)
- 18-06-2023 10:11
Виготовлення крафтового сиру (ручної роботи) — це сьогодні особливий тренд. Гурмани цінують його, як справжній делікатес.
![](/domen/core/files/news/image_storage/screenshot_20230618_215705_google.jpg)
Йдеться про авторський підхід у виготовленні продукції з натурального молока, у яку вкладено любов до справи. Крафтовий сир вважається якіснішим і смачнішим, ніж звичайний фабричний, тому все більше людей віддають йому перевагу.
![](/domen/core/files/news/image_storage/received_1435741273907718.jpeg)
Цікаво, що ініціативні підприємці в нашому Звягелі взялися розвивати цю справу.
Козину ферму створили невипадково, бо їхня ідея полягає у виготовленні корисних козячих сирів. Такий сир містить більше вітамінів, ніж коров'ячий. Також серед переваг — профілактика хвороб, нормалізація тиску, зміцнення імунітету. Як кажуть, їстимеш козиний сир — не ходитимеш в аптеку і до лікарів.
![](/domen/core/files/news/image_storage/img-3c5e3dc22322bd90beb26277189cc12b-v.jpg)
У фермерському господарстві діє власна сироварня, де є напрацювання та авторські рецептури виготовлення сиру. Використовують молоко альпійської породи кіз, яких вирощують власними силами.
Зупинятися на цьому не збираються і шукають для сироварні співробітника.
![](/domen/core/files/news/image_storage/img-5eb3dd257b9003b5ea68921dc34a0132-v.jpg)
Чудово, якщо Ви обізнані з цією сферою, володієте знаннями та уміннями. Якщо ж ні, то в цій роботі знадобляться такі важливі якості: зацікавленість у виготовленні крафтових сирів, ініціативність, амбіційність, здатність швидко навчатися, бажання працювати над якістю продукції та розвивати справу.
![](/domen/core/files/news/image_storage/img-872cacf1505a4d6ca7c06228ce26da68-v.jpg)
Хочете працювати? Дзвоніть: 0962116725.
Коментарі відсутні