До Звягеля завітав олімпійський чемпіон Валерій Андрійцев

До Звягеля завітав олімпійський чемпіон Валерій Андрійцев

Важливість формування здорової нації, розвиток вільної боротьби у громаді, фінансова підтримка та стимулювання звягельських борців міською радою, досягнення та результативність їх участі в обласних, всеукраїнських, міжнародних змаганнях — питання, які обговорювалися на зустрічі з представництвом Житомирської обласної асоціації вільної боротьби, що відбулася днями у Будинку рад.




Почесним гостем зібрання став Валерій Андрійцев — український борець вільного стилю, бронзовий призер чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи, срібний призер Олімпійських ігор, Заслужений майстер спорту України з вільної боротьби.

До обговорень доєдналися секретар Звягельської міської ради Оксана Гвозденко, заступниця міського голови Наталія Борис, голова постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту Олександр Широкопояс, депутат міської ради Сергій Мельник, т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тетяна Кравчук, директор ДЮКФП Вадим Омельчук, віце-президент асоціації вільної боротьби Марія Власенко.

Продовженням офіційної зустрічі став захід для юних спортсменів Звягельської громади, який проходив на міському стадіоні «Авангард».

\"До

Із нагоди Міжнародного Олімпійського дня, який щорічно відзначається 23 червня, олімпійський чемпіон Валерій Андрійцев провів для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи ім. В.П. Єрмакова, дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки, спортивних громадських організацій олімпійську руханку.

Звягельські спортсмени із задоволенням повторювали вправи, які Валерій Андрійцев традиційно виконує перед змаганнями найвищого рівня.

Крім того, титулований спортсмен провів показове тренування для вихованців ДЮСШ ім. В.П. Єрмакова.

Сьогодні кожен із нас мріє про перемогу. У першу чергу, про перемогу нашої країни у війні проти ворога. Але, дякуючи Силам Оборони України, у нас є надія, що завтра знову зійде сонце, почнеться новий день, здійсняться наші мрії.

Вперед до Перемоги! Вперед до нових спортивних вершин!

Дякуємо олімпійському чемпіону Валерію Андрійцеву за візит до Звягеля, позитивний настрій та гідний приклад підростаючому поколінню.

Відділ інформації міської ради