8 липня День народження відзначив Головнокомандувач  Збройних Сил України Валерій Залужний

8 липня День народження відзначив Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний

8 липня День народження відзначив Головнокомандувач ЗС України/CinC AF of Ukraine Валерій Залужний.

Напередодні міський голова Микола Боровець зустрівся з Валерієм Федоровичем та передав від імені громади почесні нагороди — орден «Звягель» та «Гордість Звягеля».

На своїй офіційній сторінці у Фейсбук Микола Боровець написав: «Залізний генерал. Легендарний воїн. Постать, якою захоплюється увесь світ.

Це все — про нашого земляка, Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

Нещодавно мав нагоду зустрітися з Валерієм Федоровичем. Півторагодинна розмова пролетіла, як одна мить: говорили про важливі питання щодо захисту та сьогодення країни, нашої громади. Простий у спілкуванні, далекоглядний та щирий…

Мав за честь від імені усіх звягелян вручити Валерію Залужному найпочесніші відзнаки нашої громади — орден «Звягель» та «Гордість Звягеля».

Шановний Валерію Федоровичу, Ви — не лише Гордість Звягеля, а й Гордість України! Ви — приклад стійкості, відваги та незламності.

Сьогодні, у день Вашого славного 50-річного Ювілею, — рівно 500 днів, як Ви своїми залізними руками куєте нашу Перемогу в російсько-українській війні, приймаєте рішення, від яких залежить майбутнє України та кожного з нас. Дякуємо за мудрість та силу духу!

Многая літа, пане Генерале! Міцного здоров’я, сил і наснаги привести нас до Перемоги! Нехай Господь оберігає Вас і Ваших рідних.

Захоплюємося! Пишаємося!

Горді бути земляками!»

Відділ інформації міської ради