У місті відбувся Звягельський Ярмарок

У місті відбувся Звягельський Ярмарок

Звягельський Ярмарок — місцина, де майстри, виробники та кожен охочий могли представити свої вироби, продукцію, товари та послуги.




Вироби ручної роботи, смаколики, хлібобулочні вироби, крафтова продукція та сільгосппродукція дарували гарні емоції багатьом відвідувачам.

Звягельський Ярмарок проведено за ініціативи відділу економічного планування та підприємницької діяльності міської ради з метою популяризації місцевих майстрів, виробників, підприємців, відновлюючи давню традицію ярмаркування.

До участі долучилися майстрині з бісероплетіння Тетяна Дрань, Надія Слівінська, Інна Оленич, Дарина Фіщук, Валентина Грінчішина.

Не залишили байдужими ляльки та вироби з макраме Галини Шевчук, шопери та сумки Тамари Золотаренко.

Аромат домашнього хлібу та смаколиків від Ірини Главацької створив затишну домашню атмосферу на ярмарку.

Випічка Романа Назарчука розійшлася вмить, як і пряник «Звягельський сувенір» та пиріг «Зустріч» від ПрАТ «Звягельхліб».

Вразила різновидом сортової картоплі та часнику пані Світлана Савич.

Солодко вабив медом та медовими виробами Федір Букацький, член асоціації бджолярів Житомирщини. Його дружина Ольга пропонувала всім охочим крафтові сири власного виробництва, які миттєво розійшлися.

Місцевий поет Анатолій Клюско зміг реалізувати близько 20 примірників власної збірки та іншої книжкової продукції.

Про освітні послуги школи програмування та робототехніки «Robocode» розповідала дітворі та дорослим Ірина Каленюк. Наталія Кожедуб представила побутову техніку магазину «Супутник».

Андрій Ковальчук представив на ярмарку власну ягідну та фруктову продукцію.

Святкова атрибутика, яку пропонували Єлизавета Нюкало та «Модні дівчата», приваблювала своєю яскравістю та оригінальністю.

Локації благодійності, безпрограшної лотереї, аквагриму для дітей організували волонтери Червоного Хреста.

Донати на дрон збирала донька відомої звягельської волонтерки Валерія Шевченко.

Зважаючи на зацікавленість містян та самих учасників ярмарку, такі заходи планується проводити щосезонно та тематично.

Відділ економічного планування та підприємницької діяльності шукає майстрів та охочих взяти участь у таких ярмарках.

Якщо ви — майстер, виробник, надавач послуг, просто творча людина чи маєте ідеї щодо проведення таких Ярмарок, — надсилайте свої звернення на електронну адресу: economycity@ukr.net, у месенджер сторінки відділу економічного планування та підприємницької діяльності або у Viber за телефоном: 063-480-06-24.

Відділ інформації міської ради