Подяка голові асоціації «Kinderhilfe Ukraine Rhein Neckar fur Novograd-Volynskij e.V.»

Подяка голові асоціації «Kinderhilfe Ukraine Rhein Neckar fur Novograd-Volynskij e.V.»

Пані Валентино!

Від імені Звягельської міської територіальної громади та від себе особисто засвідчую Вам свою повагу та бажаю успіхів у повсякденній діяльності.

Щиро дякую Вам за можливість психологічного розвантаження учасників творчого колективу, зразкового фольклорного ансамблю «Мальва», яким випала щаслива нагода, завдячуючи Вашій турботі, як голові асоціації «Kinderhilfe Ukraine Rhein Neckar fur Novograd-Volynskij e.V», побувати в Німеччині з 13 по 28 серпня 2023 року.

Завдячуючи Вашій турботі, наші діти відкрили для себе Німеччину як сучасну європейську країну з її величною історією, світовою культурною спадщиною, дивовижною архітектурою. У межах подорожей та екскурсій, організованих особисто Вами та Вашими помічниками, наші діти змогли доторкнутися до витворів сучасного мистецтва, дізнатися про величезні досягнення сучасної науки та техніки.

Ви дали можливість нашим дітям продемонструвати свої таланти, познайомити в межах культурно-мистецького обміну міст-партнерів Звягеля та Людвігсгафена-на-Рейні із культурною спадщиною українського народу, можливість взяти участь у благодійному виступі на підтримку України.

Щиро вдячний та сподіваюсь на подальше успішне співробітництво.

Микола Боровець, міський голова