Відзначили спортсменів Звягельської громади

Відзначили спортсменів Звягельської громади

Із нагоди Дня фізичної культури та спорту за участі міського голови Миколи Боровця, секретаря міської ради Оксани Гвозденко, заступника міського голови Наталії Борис та т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тетяни Кравчук відбулися урочистості.




На початку присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Захисників і Захисниць України, які ціною власних життів заплатили за перемоги на фронті, завдяки яким усі ми продовжуємо мріяти, вірити в майбутнє, займатися улюбленою справою.

Микола Боровець відзначив, що спортсмени нашої громади гідно тримають спортивний фронт. Здобуваючи перемоги на спортивних аренах, вони демонструють усьому світу, що Україна — сильна, вона бореться.

Від імені депутатського корпусу спортсменів та їх наставників привітала Оксана Гвозденко. Подякувала кожному і кожній із галузі фізкультури та спорту, хто став до лав Сил оборони України, та тим, хто у тилу продовжує дбати про підростаюче покоління.

Із початком повномасштабного вторгнення агресора на нашу землю багато спортсменів, тренерів стали на захист нашої Батьківщини. Щиро віримо, що скоро настане наша Перемога, і вони обов’язково повернуться до нашої спортивної спільноти та громади. Бажаємо їм міцного здоров’я, сили, витримки та ангелів-охоронців.

Громада сьогодні пишається юними спортсменами, які здобувають призові місця, беруть участь у міжнародних змаганнях і прославляють нашу Батьківщину далеко за її межами. Наталія Борис наголосила, що наші Захисники та Захисниці сьогодні роблять усе можливе, щоб маленькі українці могли жити, навчатися та розвиватися під мирним небом.

За високі досягнення юні спортсмени та їх наставники нагороджені Почесними грамотами міської ради, Подяками міського голови, грамотами та привітальними листами управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, отримали сертифікати на фінансове стимулювання.

Почесною грамотою міської ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Звягельської міської територіальної громади, високі досягнення вихованців у змаганнях Всеукраїнського та міжнародного рівнів, активну життєву позицію та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту нагороджено:

— Геннадія Данюка, тренера-викладача з пара-армрестлінгу Житомирського регіонального центру фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт»;

— Юру Мірзабекяна, тренера-викладача з вільної боротьби Звягельської філії Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи з боротьби;

— Вадима Рибачка, тренера-викладача з карате дитячо-юнацької спортивної школи імені В.П. Єрмакова.

Перелік спортивних досягнень нашої громади постійно збільшується. Але на цьому не потрібно зупинятися, попереду ще є що завойовувати.

А найголовнішу Перемогу чекаємо з надією і вірою у наші Збройні Сили.

Слава Україні!

Відділ інформації міської ради