ЯКЩО В ПАЛАЦІ КУЛЬТУРИ АНШЛАГ, ЗНАЧИТЬ, ВАШІЙ УВАЗІ — «МІС ЗВЯГЕЛЬ»

ЯКЩО В ПАЛАЦІ КУЛЬТУРИ АНШЛАГ, ЗНАЧИТЬ, ВАШІЙ УВАЗІ — «МІС ЗВЯГЕЛЬ»

\"ЯКЩОКонкурсно-розважальна програма «Міс Звягель» належить до тих заходів, що із року в рік гарантують аншлаг у великій залі Палацу культури. Щоразу організатори заходу — режисер і ведуча Тетяна Музика та його учасники — докладають максимум зусиль, аби подарувати публіці декілька годин приємного відпочинку. Не стала винятком і шоу-програма «Міс Звягель-2009», що відбулася у неділю, 5 квітня.
За почесний титул найчарівнішої дівчини древнього Звягеля змагалися п’ятеро учасниць — Валерія Скиба (учениця ЗОШ №7), Альона Краля (учениця ЗОШ №6), Діана Мельничук (учениця ЗОШ №9), Вікторія Глухоманюк (учениця ЗОШ №4) та Юлія Кисилевська (учениця ЗОШ №10).
Кожна незаміжня дівчина не раз подумки приміряє на себе весільне вбрання. Для учасниць конкурсу ця мрія реалізувалася достроково. Адже, відповідно до традиції останніх років, перша поява дівчат на сцені — у весільних сукнях, наданих весільним салоном «Діана» (І.П.Козачок). Так би мовити, щоб справити належний ефект на глядачів із самого початку.
У наступному конкурсі перед дівчатами постало непросте завдання — сценізувати розповідь про жінку, життя якої гідне називатися подвигом. Конкурсу дали відповідну назву — «Особистість жінки всіх часів і народів».

\"ЯКЩО

Валерія Скиба зіграла роль Роксолани — української жінки, котра не скорилася долі, потрапивши в турецький полон. Згодом із звичайної полонянки, яких були тисячі, стала дружиною османського султана.
Альона Краля постала в образі Жанни д’Арк — національної героїні Франції, однієї з найвідоміших постатей Столітньої війни (між Францією та Англією). Альоні та її помічникам вдалося настільки влучно передати трагізм долі юної Жанни д’Арк, що окремі члени журі у фінальній сцені не втримали сльозу.
Діана Мельничук під час цього конкурсу побувала в ролі Клеопатри — видатної правительки древнього Єгипту. Як свідчать історичні джерела, саме за часів Клеопатри Єгипет досягав свого найбільшого розквіту. Що ж, маємо констатувати, що завдання зіграти Клеопатру — не з простих.
Учасниця №4, Вікторія Глухоманюк, розповіла про Надію Дурову — першу жінку-офіцера, першу жінку, нагороджену Георгіївським хрестом, учасницю боїв у війні проти наполеонівських військ.
А Юлія Кисилевська відчула себе в образі імператриці Катерини ІІ, між іншим, розкривши присутнім «справжні причини», що призвели до перейменування імператрицею Звягеля на Новоград-Волинський.
\"ЯКЩОПродовженням шоу-програми став екскурс в історію. Учасниці в жартівливій формі повідали загалу про автора ідеї програми «Супердівчина», що згодом стала називатися «Міс Звягель», — режисера загальноміських заходів Ірину Панасюк.
Четвертий конкурс пройшов під знаком танцю. Власне як заключний, в якому конкурсантки виступили з пародіями на відомих естрадних вітчизняних та закордонних співаків.
Нелегка задача постала перед журі — обирати переможця таких заходів завжди непросто. Аби ще більше підігріти пристрасті й глядацький інтерес, перед оголошенням підсумків журі витримало гросмейстерську паузу.
Нарешті на сцену вийшла голова журі — Ірина Панасюк. Пані Ірина почала здалеку, оголосивши, що спеціальний приз від одного із спонсорів програми (компанії «Faberlic») отримує учасниця №1 — Валерія Скиба. Далі перейшли до основного. Вікторію Глухоманюк нагородили званням «Міс чарівність», Діану Мельничук — «Міс фотомодель».
Звання другої віце-міс отримала Юлія Кисилевська, першої віце-міс — Валерія Скиба. А переможницею конкурсної програми «Міс Звягель-2009» і володаркою почесної корони стала Альона Краля.
Всі учасниці отримали призи від спонсорів, якими виступили салон-магазин «Техносвіт» (В.Д.Іскрицький, Ю.М.Рудчик), компанія «ТелефонЪ» (А.О.Газаров), рекламна агенція «Креатив» (О.О.Михайловська), директор Новоград-Волинської філії ТОВ «Творча архітектурна майстерня Арх-Студіо», голова ради підприємців М.П.Шавловський.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Віктора ТИМОЩУКА