Надавачі соціальних послуг громади пройшли тренінг від UNICEF Ukraine

Надавачі соціальних послуг громади пройшли тренінг від UNICEF Ukraine

У IDEA Хабі протягом двох днів заступник міського голови Ірина Гудзь, керівники та працівники управління соціального захисту населення Звягельської міської ради, Звягельського міського центру соціальних служб, Служби у справах дітей міської ради, управління освіти і науки, відділу з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення, Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю міської ради, сектор ювенальної превенції відділу превенції у м. Звягель удосконалювали та покращували свої знання і навички, розбирали реальні кейси та ділилися досвідом у межах проєкту «Мінімальний пакет інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми».

Тренінг із міжвідомчої взаємодії при здійсненні соціальної роботи в громаді, направленої на підтримку сімей із дітьми, 30 квітня-1 травня провела Любов Солодухіна — експертка з соціального менеджменту та представниця ГО «Соціальна Синергія».

Надавачі соціальних послуг громади пройшли тренінг від UNICEF Ukraine

У межах тренінгу учасники розглянули поняття забезпечення найкращих інтересів дитини та його основних компонентів; розкрили роль турботливого сімейного оточення для розвитку дитини; освоїли основні етапи, процедури та алгоритми соціальної роботи з сім’ями із дітьми на рівні громади; отримали вектори для розвитку мотивації та професійних компетенцій, що сприятимуть організації якісної підтримки сімей із дітьми на рівні громади; розвинули навики роботи у команді, направленої на підтримку сімей із дітьми.

Проєкт впроваджується UNICEF Ukraine за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку (KFW). Проєкт реалізується у партнерстві з: Українська мережа за права дитини, СОС Дитячі Містечка Україна, ГО «Соціальна Синергія», Українська освітня платформа.

Відділ інформації міської ради