Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

Гороскоп на тиждень

ОВЕН

Вас супроводжує успіх у комерційній, торговій та інтелектуальній діяльності. Гарний час для перемовин, підписання документів та укладання угод. Підприємці та керівники успішно впораються з важкими заходами щодо розвитку своєї справи.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕЛЕЦЬ

У фінансовому плані тиждень схожий на попередні: прибутки значно не зростуть. Водночас збільшаться витрати. Активізуються зв’язки з колегами з інших міст чи країн, є велика ймовірність поїздки.

 

Гороскоп на тиждень

БЛИЗНЯТА

Успіх чекає на тих, хто зайнятий у будівництві. Службовці, хоч і зіткнуться з незручностями, але досягнуть чудового результату: у вигляді підвищення зарплати чи перспектив на майбутнє. Завершення тижня обіцяє стати успішним.

 

Гороскоп на тиждень

РАК

Починається цікавий час — вдасться показати досягнення колегам і широкому загалу. В особистій сфері настають зміни. Можливо, розпочнеться будівництво, будуть переїзди чи якісь інші події, пов’язані з житлом.

 

Гороскоп на тиждень

ЛЕВ

Сприятливий час для перегляду взаємин і, можливо, виходу їх на новий рівень. Батькам слід забути про амбіції, щоб подбати про психологічне здоров’я дітей. Молодим захочеться оновлень, нових емоцій, яскравих почуттів.

 

Гороскоп на тиждень

ДІВА

Дозвольте собі розслабитися — ви це заслужили! Романтичний та спокійний період у багатьох сенсах. Однак тим, хто давно у парі чи шлюбі, варто бути обережнішими. Проблеми виникають на грунті поділу влади та фінансів.

 

Гороскоп на тиждень

ТЕРЕЗИ

Час витрат, проте вони мають приємний характер — можна потішити себе, близьких людей, дозволити собі те, на що ви раніше не наважувалися. Невеликі проблеми з родичами не затьмарять тиждень, але давні суперечки бажано завершити.

 

Гороскоп на тиждень

СКОРПІОН

Закохані, які перебувають у союзі, пройдуть перевірку міцності завдяки випробуванню вірністю і здатності йти на компроміси. Взаємини з ближніми родичами помітно покращаться, і головну роль у цьому відіграють діти, онуки.

 

Гороскоп на тиждень

СТРІЛЕЦЬ

Ви — здорові, енергійні, привабливі. Невеликі епізоди втоми та нездужання можливі, але на загальному тлі гарного настрою вони будуть швидкоплинними. Підприємці визначаться, куди далі рухатися.

 

Гороскоп на тиждень

КОЗОРІГ

Завзятість та відмова від розваг допоможуть отримати непоганий прибуток. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності і таланти, що дозволить отримати довгоочікуване підвищення по службі.

 

Гороскоп на тиждень

ВОДОЛІЙ

Події у вашому житті розвиваються дедалі швидше. Співпраця з колегами вже не буде напруженою, тому увімкність свою чарівність — і зможете отримати інвестиції або долучитися до цікавого проєкту.

 

Гороскоп на тиждень

РИБИ

Доленосний період — не складайте руки, а будуйте нові плани. Починається новий етап у професійній діяльності, і він буде більш матеріальним. Настав час зайнятися розширенням своєї справи, а гроші на це знайдуться.