У Міжнародний  день сім’ї привітали новостворену родину

У Міжнародний день сім’ї привітали новостворену родину

15 травня у світі відзначали Міжнародний день сім’ї. Це свято підкреслює важливість сім’ї як основної складової суспільства, її роль у вихованні дітей, формуванні моральних цінностей та забезпеченні соціальної стабільності.

 

Із цієї нагоди т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тетяна Кравчук та головний спеціаліст управління Яна Чайковська від Звягельської міської ради привітали новостворену родину, яка того дня офіційно зареєструвала шлюб, — Дарину та Нікіту. Вручили привітальний лист від міського голови Миколи Боровця та символічний подарунок.

Церемонія одруження стала справжньою подією для молодят та їх близьких. У присутності рідних і друзів вони дали обіцянки любові, вірності та підтримки один одному на все життя. Нове подружжя символічно об’єднало свої долі у день, який підкреслює значення і силу сімейних зв’язків.

Міжнародний день сім’ї був запроваджений ООН у 1993 році з метою привернути увагу до проблем, з якими стикаються сім’ї, а також нагадати про важливість здорових і міцних родинних зв’язків. У цей день проводяться численні заходи, спрямовані на підтримку родин, пропаганду сімейних цінностей та забезпечення їх благополуччя.

Бажаємо молодій парі безмежного щастя, злагоди та кохання. Нехай їхній шлюб буде міцним і щасливим, а сімейне життя наповнене радісними моментами, взаєморозумінням та підтримкою. Нехай цей особливий день стане початком довгого і щасливого спільного шляху, сповненого любові та гармонії.

Відділ інформації міської ради