23 травня —  День Героїв

23 травня — День Героїв

Шановні звягеляни!

Щорічно, 23 травня, відзначається День Героїв.

Це — день величі духу воїнів-борців за волю України, в який ми вшановуємо тих, хто з давніх-давен і до сьогодні поклав і покладає своє життя на вівтар української Незалежності, — всіх українських воїнів-лицарів, які боролися за нашу країну в різні епохи: воїнів Київської Русі, козаків часів Гетьманщини, повстанців, українських січових стрільців, армій УНР та УПА. А також героїв сьогодення — воїнів АТО та російсько-української війни, які нині стоять на захисті нашої Батьківщини.

Наші серця сповнені гордості за славетні покоління наших предків та сучасників, які без вагань віддали свої життя за Батьківщину. Ми возвеличуємо і славимо звитягу та мужність наших Сил оборони, які стали символом незборимості Української Нації і нині продовжують жорстоку боротьбу за цілісність і соборність нашої держави. Їхній героїчний подвиг є прикладом самовідданості, патріотизму та любові до України.

Хай славляться імена Героїв, які тримали і тримають щит Батьківщини. Героїв, які поклали життя за нашу свободу. Героїв, які сьогодні захищають Україну. Героїв, які ведуть нас до Перемоги.

Хай панують мир і злагода на нашій рідній землі, освяченій їхньою кров’ю, хай благословить Господь кожну українську родину добром, благополуччям і процвітанням. Нехай підуть у минуле всі жахіття війни і прийде жадана Перемога.

Слава Україні! 

Слава її Героям!

З повагою
Микола БОРОВЕЦЬ, міський голова,
Оксана ГВОЗДЕНКО, секретар міської ради