Відбулася урочиста церемонія нагородження жителів громади відзнакою орден «Звягель»

Відбулася урочиста церемонія нагородження жителів громади відзнакою орден «Звягель»

16 червня, з нагоди Дня міста, відбулася урочиста церемонія нагородження відзнакою Звягельської міської територіальної громади — орден «Звягель». Церемонія розпочалася з хвилини мовчання на знак вшанування пам’яті загиблих воїнів, мирних жителів, невинних дітей, усіх патріотів та наших земляків, які віддали життя заради щасливого майбутнього. Надалі зворушливо і урочисто звучали слова гімну нашого міста.

 

За вагомий особистий внесок у розвиток Звягельської громади відзнакою орден «Звягель» відзначили кращих із кращих нашого міста, які своєю сумлінною, титанічною працею, вірним служінням Батьківщині, примножують славу Лесиного краю.

Відзнакою Звягельської міської територіальної громади орденом «Звягель» за сумлінне виконання службових обов’язків, високий рівень професіоналізму в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та з нагоди святкування Дня міста нагороджено:

полковника Олексія Кравця, який упродовж 24 років служби в Збройних Силах України вірно служить Україні. За високий рівень професіоналізму в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України нагороджений орденами Богдана Хмельницького ІІІ та ІІ ступенів;

капітана Ігоря Шапрана, який із жовтня 2017 року донині бере участь у забезпеченні здійснення заходів із національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації;

підполковника Ігоря Омельченка, який присвятив військовій справі 25 років. Брав участь в АТО і ООС. Є учасником бойових дій. Нагороджений медаллю «15 років ЗСУ», медаллю «За сумлінну службу» ІІІ ступеня. 24 лютого, у зв’язку з широкомасштабним вторгненням російської федерації на територію України, не лишився осторонь та повернувся до лав Збройних Сил України.

За активну волонтерську допомогу Збройним Силам України, малозабезпеченим та багатодітним сім’ям, дітям загиблих воїнів і активну участь у житті територіальної громади та з нагоди святкування Дня міста відзнакою Звягельської міської територіальної громади орденом «Звягель» нагороджено:

Олену Бадовську, голову благодійного фонду «СВІТ НА ДОЛОНІ», голову громадської ради при міському голові Звягеля. Завдяки своїй діяльності, вона допомагає військовим частинам у питаннях транспортних засобів, продуктів харчування, за що нагороджена грамотами командирів військових частин та відзнакою Валерія Залужного. 15 тис. 840 продуктових наборів отримали малозабезпечені та багатодітні сім’ї, сім’ї переселенців. У 2023 році організувала відпочинок в Іспанії 50 дітей загиблих героїв. Неодноразово номінована у рейтингу популярності «Гордість міста».

Відбулася урочиста церемонія нагородження жителів громади відзнакою орден «Звягель»

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у мистецько-просвітницьку діяльність у Звягельській міській територіальній громаді та з нагоди святкування Дня міста відзнакою Звягельської міської територіальної громади орденом «Звягель» нагороджено:

Ларису Хмелевську, викладача Звягельської школи мистецтв, засновницю народного камерного ансамблю «Класік». Працює в Школі мистецтв із 1983 року (41 рік). З 1997 р. по 2022 р. працювала керівником створеного при музичній школі камерного ансамблю «Класік», якому в 1999 р. присвоєно звання «Народний». У 2010 р. нею започатковано в Музеї родини Косачів літературно-музичний салон. За свою творчу діяльність нагороджена Грамотами та Подяками Міністерства культури України, Житомирського відділення Українського фонду культури, Житомирської обласної державної адміністрації та Звягельської міської ради. Має медаль «Трудова Слава» 1-го ступеня.

На завершення на підтримку ЗСУ відбувся благодійний концерт народного камерного ансамблю «Класік», який подарував присутнім незабутні емоції неперевершеного світу музики.

Пишаємося жителями нашої громади!

Відділ інформації міської ради