Патріотичний велопробіг із нагоди Дня міста  на підтримку ЗСУ!

Патріотичний велопробіг із нагоди Дня міста на підтримку ЗСУ!

У Звягелі, з нагоди Дня міста, відбувся патріотичний велопробіг на підтримку Збройних Сил України.

 

Близько 100 юних мешканців міста зібралися разом та проїхали центральними вулицями міста, щоб показати свою любов до рідного краю та підтримати Захисників.

Два роки тому місту повернули його історичну назву. З того часу 16 червня ми відзначаємо День міста.

Звягель — місто військової доблесті, місто героїв, місто патріотів, місто — відоме не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Звягельські діти, молодь мріють про мирне майбутнє у своєму місті, у своїй країні.

Захід об’єднав дітей, батьків та мешканців у спільному патріотичному пориві, демонструючи єдність та підтримку наших Воїнів. Велопробіг став яскравим прикладом активної громадянської позиції молодого покоління!

Учасники заходу закликають підтримувати Збройні Сили України, долучатися до патріотичних заходів, щодня, о 9 годині, віддавати шану тим, хто загинув у війні, хвилиною мовчання, приходити на поховання військових, які повернулися в рідне місто, у свою громаду, на щиті.

Організатори заходу: управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», дитячо-юнацька спортивна школа.

До організації та проведення заходу долучилися: працівники поліції, медичний працівник гімназії №2, футбольний клуб «Звягель Kids», футболісти ДЮКФП, вихованці відділення параармрестлінгу та вихованці клубу карате «СІЧ».

Відділ інформації міської ради